"Ugasite se, podrško, odmah. I ja ću!" Anabela se na rođendan oglasila potresnom porukom, pa sve obrisala! (FOTO)

- Učinite sebi usludu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život - napisala je pevačica

Anabela, Foto: Nikola Tomić

Anabela Atijas oglasila se kasno sinoć sa dve objave na Instagramu, u kojima je navela da se poslednja tri dana osećala prestrašno, te da upravo zbog toga neće prihvatiti poziv Lune Đogani koji je tražila kako bi majci čestitala rođendan.

- Dragi moji, poziva sutra neće biti jer ga neću prihvatiti. Hvala vam što ste se u ogromnom broju potrudili da mi sugerišete i učinite da se osećam prestrašno u zadnja tri dana, a da ne pričam o sutrašnjem danu kojem sam se uvek do sad radovala. Odbiću poziv zbog duševnog mira i potrebe da pre svega zaštitim porodicu koja mora da živi sa mnom posle 3 dana savetovanja, zameranja, uslovljavanja itd - počela je Anabela.

Luna i Marko pre dve noći imali su seks u tuš-kabini, Printskrin: TV Pink

- I molim vas učinite sebi usludu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život. Nema potrebe da se opterećujete nečijim pravom na izbor. Hvala na svemu, hvala na ljubavi, srećno svima - dodala je pevačica.

Potom, usledila je još jedna objava.

- I da, pošto sam čula da od mog poziva zavisi vaša buduća podrška, eto da ne brinete. Ugasite se podrško odmah, i ja ću. Ali, svoje dete volim ma šta god uradila. Oprostite mi na tome - poručila je.

Vrlo brzo, sve je obrisala.

Evo i objava:

Printskrin: Instagram/anabelci
Printskrin: Instagram/anabelci

VIDEO: Luna priznala Marku da je imala seks sa Gastozom

(Telegraf.rs)