"Taj čovek za mene više ne postoji, briga me da li je uhapšen!" Prve reči žene Ognjena Vranješa nakon brojnih skandala

Ognjen Vranješ rastao se od žene Danijele koja kaže da više neće da čuje za njega, te da je on njena prošlost koja je više ne zanima.

Inicijalna kapisla za ove reči bilo je pitanje da prokomentariše to što je fudbaler uhapšen na aerodromu u gradu Šarloa, kada je sleteo iz Banjaluke, gde je proveo reprezentativnu pauzu.

- Baš me je briga me da li su Ognjena uhapsili ili nisu. S njim nemam nikakav kontakt i volela bih da me više nikada ne povezujete s njim. On je moja prošlost o kojoj neću da govorim. Još nismo papirološki razvedeni, ali i to ćemo uskoro biti. Uznemirava me svako pitanje u vezi s njim. On za mene više ne postoji! - rekla je Ognjenova i dalje zakonita supruga Danijela za Alo.

Vranješ sa Danijelom ima ćerkicu, Foto: Instagram.com/ognjen_vranjes

Podsetimo, Ognjen je uhapšen po sletanju u Belgiju, gde je stigao letom lou kost kompanije Rajaner iz Banja Luke. Oko 21.30 ga je policija ispitivala, nakon čega je odlučeno da mu ne bude dozvoljen ulazak u Belgiju.

Carinici su ga priveli, pošto mu je istakekla dozvola boravka, pa je prebačen u zatvoreni centar za migrante, gde je i proveo noć, nakon što je tek sutradan ujutru regulisana papirologija da ga puste.

Bizaran detalj, koji je samo puka slučajnost, jeste da se carinici koji su ga priveli, prezivaju identično kao vlasnik i sportski direktor Anderlehta - Kouk i Veršueren.

Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlehta, ali nije mogla pružiti nijedan dokaz za to - napisao je odgovorni službenik u zapisnik.

Pošto Bosna i Hercegovina ne pripada Evropskoj uniji, Vranješ je morao da ima uz sebe validnu vizu ili dokument o dozvoli boravka. On takvu dozvolu ima zbog ugovora o radu sa Anderlehtom, ali je prošlog meseca ona obustavljena.

Mediji su došli do saznanja da je problem nastao kada je njegov bivši stanodavac iz nepoznatih razloga otišao u opštinu i zatražio da se Vranješu otkaže boravišna dozvola.

Pre nekoliko meseci je Anderleht otkazao taj stan u kome je Vranješ živeo, i to baš u jeku skandala sa Jelenom Karleušom koji je procurio u javnosti. Nakon toga je vlasnik stana otkazao boravak Vranješu i to je registrovano u svim policijskim službama u zemlji, pa zbog toga fudbaleru nije bilo dozvoljeno da uđe u zemlju.

Vranješa tokom čitave karijere prate ozbiljni skandali, zbog čega je sada u Anderlehtu totalno dotakao dno. Izbačen je čak i iz rezervnog tima, u kom je bio od skandala sa Karleušom.

Čitav njegov dosije pročitajte ovde, a on će sada biti dopunjen i hapšenjem i noćenjem u zatvoru sa migrantima.

VIDEO: Obraćanje Jelene Karleuše: Tužila sam osobu pod imenom Ognjen Vranješ

(Telegraf.rs