Kija: Dušici nisam skinula momka, ali nisam demantovala da sam u vezi! (VIDEO)

- Samo sam se oglasila u vezi tih epiteta da ja nekome otimam i skidam dečka i tako dalje - kaže Kija.

Foto: Nikola Tomić/Instagram/dusicajakovljevic

Kristina Kija Kockar i Dušica Jakovljević srele su se na finalu "Pinkovih zvezda", prvi put nakon što se saznalo da je pobednica "Zadruge 1" i pevačica u vezi sa bivšim voditeljkinim dečkom Milošem Čavom Dimitrijevićem.

Mi smo sa Kijom popričali na temu Miloša i demantija koji je objavila na Instagramu, a ona naglašava da je demantovala samo to da nije nikome "skinula" dečka.

- Ja nisam ništa demantovala. Samo sam se oglasila, prvi i poslednji put na Instagram profilu u vezi tih epiteta da ja nekome otimam i skidam dečka i tako dalje, što nije tačno. Tako da, ja sam se samo za to oglasila i ne pričam o svom privatnom životu, niti nameravam. Zadovoljna sam, tako da nema potrebe da dalje dužim i to je to - rekla nam je Kija sa osmehom, ne demantujući da je u vezi sa Milošem, inače nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde.

Podsetimo, Kija je na Instagramu napisala:

Prvi i poslednji put se oglašavam na ovu temu. Ja nikom nisam skinula dečka, otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena. Nije im tu mesto. Baš je bilo lepo u Istanbulu. Pozdrav.

Ni tada, kao ni sada, Kristina nije navela da nije sa Milošem, sa kojim je nekoliko dana provela na odmoru u Istanbulu.

(M. P.)