Evo šta Kija kaže na priču da je skinula dečka Dušici Jakovljević (VIDEO)

- Te naslove koji su izašli ne bih komentarisala, vidim da me svi pitaju. No comment, i za druge ljude koji su upleteni u to - rekla je, aludirajući na Dušicu

  • 92

Kristina Kija Kockar (30) tvrdi da nema ništa sa Milošem Čavom Dimitrijevićem (35), doskorašnjim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević (38).

- Društvo ko mi je pravio? Pa, sama sebi, ljudi oko bazena... - počela je Kija.

- Pa piše se svašta svaki dan. Evo, sad se pisalo da se udajem u avgustu za jednog stomatologa koji mi je kupio "audi". Hvala, baš je divan gospodin. Samo, ne znam da li je ovaj audi što imam, ili mi je kupio novi. Ako je novi, jedva čekam da mi stignu ključevi! - ironično je rekla Kija.

- Te naslove koji su izašli ne bih komentarisala, vidim da me svi pitaju. No comment, i za druge ljude koji su upleteni u to - dodala je, aludirajući na Dušicu.

Na pitanje koji je njen emotivni status trenutno, rekla je:

- Srećna i zadovoljna.

Dušica Jakovljević Miloš Čava Dimitrijević Dušica Jakovljević i Miloš Čava Dimitrijević, Foto: Instagram/dusicajakovljevic

Međutim, nešto kasnije direktnije se oglasila na Instagramu.

- Prvi i poslednji put se oglašavam na ovu temu. Ja nikom nisam skinula dečka, otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena. Nije im tu mesto. Baš je bilo lepo u Istanbulu. Pozdrav - napisala je Kija, ne demantujući da nije sa Milošem.

Kako saznajemo, u trenutku kada je Kija počela da se druži sa Milošem, on i Dušica više nisu bili zajedno.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana kontaktirali smo Dušicu, ali nije želela ni reč da kaže na temu priča o Kiji i Milošu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA