"Plan je bio da se venčam sa Tomom, rodim mu još dece, a sad ću da mu zabranim da viđa sina Longa!"

Biljićeva je otkrila u kakvom je odnosu bila sa Panićem, pre nego što je on ušao u rijaliti

Foto: Instagram/nadezda_biljic_official
Nadežda Biljić, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pevačica Nadežda Biljić se danima oseća loše jer ju je nevenčani suprug Toma Panić javno prevario sa Paulom Hublin.

Nadežda se zbog cele situacije oseća jako loše i da zbog toga ništa ne može da jede, zbog čega je već više od dvadeset dana na infuziji koju mora da prima kako bi nesmetano mogla da prima i insulin zbog problema sa šećerom koji je dobila posle porođaja.

Ona je otkrila da je sa Tomom maštala o braku i proširenjeu porodice, te je planirala da sa njim ode pred oltar, ali stvari su se posle svega promenile.

- Plan je bio da ga sin i ja sačekamo, da nastavimo gde smo stali. Da se venčamo, da mu rodim još dece. Ali, budući da je on porušio sve i pogazio reči i obećanja, od toga nema ništa. Sada mi je plan da mu zabranim da viđa Longa i uopšte da nam prilazi - rekla je Nadežda.

Nadežda je ispričala i u kakvim su odnosima bili Toma i ona, pre nego što je on ušao u rijaliti.

- Nas dvoje se jesmo svađali. I u Zadrugu ga baš nisam ispratila sa osmehom, ali svi parovi imaju nesuglasice. Nakon porođaja sam upala i u postporođajnu depresiju. Dobila sam šećer, zbog čega ću do kraja života biti na insulinu. Brinula sam zbog sina koji je rođen u sedmom mesecu, od koga sam bila razdvojena četiri meseca, koliko je on proveo u inkubatoru - ispričala je Nadežda.

Mnogi su je osudili da koristi zajedničkog sina, kako bi manipulisala Tomom, ali ona ipak tvrdi da to nije istina i da dete oseća njenu tugu i bol.

- Ne manipulišem, jer dete sve oseća budući da smo nas dvoje povezani. Ja i da odem u kafić i tamo plačem, on će to osetiti i plakaće. To je prosto tako - kaže ona i dodala šta bi rekla Paniću da sada ima mogućnost da ga vidi uživo:

- Svašta. Zapravo, ne znam šta bih mu pre rekla.

Pevačica je otkrila i u kakvom je stanju sada njen sin Longo, koji je rođen u sedom mesecu trudnoće.

- Longa sam rodila na početku sedmog meseca, hitnim carskim rezom. Rođen je bez jednjaka i od tada hranu uzima preko sonde, koja mu je ubačena kroz nosić. Napreduje, ali slabo. Vodim ga na kontrole i nadam se da će sve doći na svoje, kada jednjak bude sazreo - ispričala je ona za Alo.

Video: Simpatije i zaljubljenost posle godinu dana dobili strašan epilog

(Telegraf.rs)