Sloba Radanović podelio snimak iz Kosovske Mitrovice: Sirene odjekuju, on je imao samo jednu poruku

On je na stori priči objavio kratak snimak na koje se vidi spomenik knezu Lazaru i čuje jezivi zvuk sirene

Dan uoči odluke Prištine da će 1. avgusta početi primenu mere o preregistraciji tablica, kao i o ličnim kartama, u Mitrovici su se danas oko 18 časova začule sirene, a snimak je podelio pevač Sloba Radanović.

On je na stori priči objavio kratak snimak na koje se vidi spomenik knezu Lazaru i čuje jezivi zvuk sirene.

Uz objavu je samo postavio emotikone kojima je poručio da se "moli za sve naše ljude" koji žive u Kosovoskoj Mitrovici, ali i ostatku gradova i sela na teritoriji Kosova, a koji trenutno prolaze kroz ovu tešku situaciju.

Inače, Sloba je jedan od malobrojnih pevača koji se oglašavao u gotovo svakoj teškoj situaciji koja se dogodila na Kosovu poslednjih godina.

Koliko je tradicionalan, dokazao je i putovanjem kojim je iznenadio svoju suprugu Jelenu nakon venčanja, kada ju je odveo u obilazak manastira koji se nalaze na teritoriji Kosova.

Printskrin: Instagram/slobaradanović

Ranije danas, povodom jednostrane odluke Prištine oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao "da nikada nismo bili u težoj situaciji kada je u pitanju Kosovo". On je na konferenciji "zamolio Albance da se urazume i Srbe da ne reaguju na provokacije". Više pogledajte OVDE.

Video: Sloba Radanović gori bez Jelene u Budvi

(Telegraf.rs)