BOJANA STAMENOV: U avionu rezervišem dva sedišta! (VIDEO)

- Moram prvo da smršam, pa tek onda da nađem dečka i udam se - rekla je Bojana u emisiji "Amidži šou"

Simpatična Bojana Stamenov, predstavnica Srbije na Evrosongu još jednom je pokazala da ume da se našali na sopstveni račun i u emisiji "Amidži šou" je ispričala da je tražila da joj se u avionu za Beč obezbede dva sedišta.

 BOJANA STAMENOV: Biću kuma Končiti i Mariji Šerifović!

- Pred polazak na „Evrosong“, uslovila sam da moraju da mi rezervišu dva sedišta kako bi mi bilo komotno. Stvarno mi je to bilo potrebno da se osećam lepo i da mogu normalno da sednem. Naravno da su mi to obezbedili - otkrila je Bojana voditelju Ognjenu Amidžiću.

Pevačica iskreno govori o svojoj kilaži i na koji način je ona sputava, priznaje da zbog viška kilograma teško svira gitaru. Bojana kaže da će se i njen ljubavni život pokrenuti kad smrša, pa možda stane i pred oltar.

- Šta je svima vama novinarima, samo hoćete da me udate. Sada je vreme da pevam malo. Uostalom, moram prvo da smršam, pa tek onda da nađem dečka i udam se - rekla je Bojana koja se uveliko priprema za koncert koji će se održati 13. juna u "Sava centru".

- Ne mogu da stignem da imam svirke, pa smo se dogovorili moj divni producent Saša Mirković i ja, da se napravi jedan veliki nastup. Ljudi će moći da dođu da se družimo. Biće dosta gostiju, a ja ću pevati osim "Beauty Never Lies", svoje autorske pesme i meni drage numere drugih izvođača - zadovoljno ističe Stamenova.

(Telegraf.rs)