BALAVICE, NISAM TI JA RETARD ANĐELO! Žene napravile rusvaj u Zadruzi, Teodora umalo popila batine! (VIDEO)

Haos je nastao zbog, verovali ili ne, prepucavanja oko toga da li žele da se skupi novac za novo posuđe

Nakon što je Žarko Stojanović porazbijao kompletno posuđe u Zadruzi, ukućani su pili i jeli iz čega su stigli, najviše iz plastičnih posuda koje su imali.

Evo koliko novca Sloba duguje Kiji i koji će biti njen USLOV da mu da razvod!

Tim povodom, danas je ukućanima stiglo pismo od Velikog šefa u kojem je navedeno da se odmah okupe i da se dogovore da li žele da daju novac za kupovinu novog posuđa, kako više ne bi jeli iz tegli i sličnih posuda.

Međutim, odmah je počeo rat među ukućanima, a rusvaj je počeo kada je Teodora Džehverović ustala i iznela svoj stav po tom pitanju.

Pobesneli Miki branio Jelenu Golubović, a kada su ga Lepi Mića i Saška ŽESTOKO napali, nastao je opšti HAOS! (VIDEO)

- Pošto najviše pričamo o tome kako se razbijaju sudovi meni se ne pije iz plastične čaše, ali moj predlog je da kao što postoje plastične čaše tako postoje plastični tanjiri... Jedite iz plastičnih tanjira i niko neće moći ništa ni da razbije - počela je Teodora i odmah je probudila revolt ostalih.

- Bilo je prilika ovde da se gađate tanjirima... - dodala je Teodora.

- Aj da vidim ko će ovde da me gađa tanjirom, ajde! Jesi li ti normalna, brate?! Neka me gađa pa će da izađe napolje! Pa ja ako hoću gađaću te kamenom, o čemu ti pričaš?! - skočila je Matora na Teodoru.

- Vi ste bre ovde svi kreteni! - uzvratila je Teodora.

- Ma ti si kreten! Balavice jedna! Ti ćeš ovde uvoditi neki red?! Šta si se skočopi*dila ovde?! - digla se i Saška Karan.

- Moj predlog je retardiran, a vi svi niste retardirani! - odbrusila joj je Teodora.

- Nemoj bre da se dereš, ja mogu da budem glasnija! Alo, bre! Ja ti nisam Anđelo, ja ti nisam retard! Je l' ti jasno?! Nisi Sanja i nikad nećeš da budeš! Nisi Luna i nikad nećeš da budeš! Zato imaš Anđela! Meni ne možeš da se dernjaš, je l' ti to jasno?! - urlala je Matora iz petnih žila.

Nakon Matore, Sanje i Saške Karan...

...ustala je i Ana Korać, i tek onda je umalo došlo do većeg sukoba.

Pogledajte snimak (premotati na 38:00 minuta)

(Telegraf.rs)