Isplivala zajednička slika Kije i Andrije iz Budve, nastala one noći za koju Sloba najviše sumnja! (FOTO)

Kristina je javno priznala da je u pitanju bio samo drugarski izlazak, a sve se desilo one noći kada je Sloba imao nastup na crnogorskom primorju, dok je Kija bila sa društvom u Budvi

Sasvim očekivano, Kristina Kija Kockar svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga" napravila je neviđenu pometnju među ukućanima, a privukla pažnju čak i onih koji nisu pratili ovaj šou.

Svakako, od samog početka "Zadruge" najaktuelnija tema jeste prevara Slobe Radanovića sa Lunom Đogani, ali i Kijina veza sa Budvaninom Andrijom Lazovićem.

Nakon što je Kija i Slobi u lice rekla da ima novog dečka, rekavši da su se sreli i tokom letovanja u Budvi u koju je ona došla sa Slobom i društvom, Radanović je počeo da sumnja da se između Kije i Andrije nešto više dogodilo već tada.

Međutim, Kija je to demantovala i pre ulaska u rijaliti, ali i pred kamerama, rekavši da je u pitanju bio samo prijateljski izlazak. Kako je rekla, sa Andrijom se srela u Starom gradu, da bi posle sa zajedničkim prijateljima otišli u tamošnju diskoteku "Trokadero".

Fotografija nastala baš te noći i baš iz "Trokadera" ugledala je svetlost dana, a na njoj Andrija grli Kiju preko ramena, smeju se, a u društvu sa njima je i njena kuma Minja, kako je Kija i tvrdila.

Bojim se, on ima već 32 godine... Šaban Šaulić iskreno o sinu Mihajlu, evo zašto je kivan na njega! (VIDEO)

Evo fotke:

(Telegraf.rs)