60 minuta svađe i iznošenja prljavog veša! Kija i Sloba se nikad gore posvađali pred Lunom, ona izgovorila stvari koje NIKAD nije rekla! (VIDEO)

Jutros pred zoru desila se najžešća i najduža svađa između Kije i Slobe, od njenog ulaska u "Zadrugu"

Nakon Igre istina Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani sedeli su i pričali u spavaćoj sobi. Čudno bi i bilo da nije došlo do svađe, pošto Kija i Sloba nikako ne mogu da sede zajedno a da ne počnu da čačkaju i podbadaju jedno drugo.

Sinoćna svađa, ili jutarnja, pošto se dogodila oko 5 ujutru kada su se pogasila svetla u spavaćoj sobi, počela je time što su Kija, Sloba i Luna rekli da bi, da su u Americi, imali rijaliti kao porodica Kardašijan.

- Majko moja... Da sam znala da će ovo da mi se desi u životu... Pogotovo ne od strane njega - rekla je Kija.

- I ja isto. Ja da sam znala sigurno ne bih ušla. Jao, Bože! Napravila sam od svog života špansku seriju - rekla je Luna.

- Ali, znaš šta... To što si ti uradio nikad neću oprostiti, to stoji. Ali, učinio si mi uslugu, pravo da ti kažem. Na više polja. Ne znam šta da ti kažem... - rekla je Kija.

- Pevaću ti svadbu džabe - rekao joj je Sloba.

- Eto! - smejala se Luna.

- Uopšte ne mogu da zamislim da se udam ponovo - rekla je Kija.

- Šta, ne bi se udala za Andriju? - zanimalo je Lunu.

- Udala bih se, ali ne bih bila u tom fazonu "jao"... Prošla sam to - prokomentarisala je Kija.

- Ja sve moje drugarice savetujem, nađite dobre momke za ženidbu - ubacio se Milan.

- On je baš dobar, za njega svaka treba da se uda... Jesi ti normalan? - pitala ga je Kija.

- Ja baš mislim da jesam i da treba - rekao je Sloba.

- A, čekaj, ja sam kriva... - rekla je Kija.

- Imao si izlaz, mogao si da kažeš, a ne "ne, ne, ja ne mogu da zamislim bez tebe..." Nema opravdanja, nikad neću naći opravdanje! Uvek ću te pljuvati za to. Nije normalno... Da ja sedim sad ovde sa tobom i sa njom, to nije normalno! - rekla je Kija.

- Meni će to uvek biti bolna tema zato što me je izdao. Čini on dobre stvari, nije on loš, ali što se tiče ovoga - to ne može da se opravda. Obeležio me za ceo život. Ti uopšte nisi svestan šta si uradio... - dodala je Kija.

- I mene je - dodala je Luna.

- Ja jesam svestan - rekao je Sloba.

- Kad si ti došla bio je svestan. Plakao je kao... U životu nisam videla da muškarac može toliko da plače - rekla je Luna.

- Ajde, tvoje ponašanje sada... - počela je Kija.

- Je*i ga, ti ga peckaš, on se brani - počela je blaga rasprava između Kije i Lune.

- Ma ima oči da mu iskopam... Ali neću. Nema potrebe bilo ko njega da brani - odbrusila je Kija.

- Znaš šta ja mislim... Njih dvoje se izderu, izvređaju se, i posle 2 minuta i jednom i drugom bude žao! On hoće da umre kad se izdere na nju - rekla je Luna.

- Ko hoće da umre? Šta lupaš gluposti? On da ima trunku savesti ranije bi uradio neke stvari. Nemoj da ga braniš - rekla joj je Kija.

- Bog sve vidi - rekao je Sloba.

- Šta ti to znači? Ne postoji nijedna stvar koju sam ja uradila da mi vratš ovako! Ja sam putovala, a mi smo bili bliži nego neki ljudi koji žive zajedno. Ti dobiješ pi*ku i posle 7 dana možeš tako nešto da uradiš, a 5 meseci pre toga venčamo se u crkvi - rekla mu je Kija besno.

- Ja nisam dobio nikakvu pi*ku - odgovorio je Sloba.

- Meni nije glupost kad mi ti kažeš "idi kod svoje mame, neka ti ona spremi ručak" - dotakli su se i te teme.

- Ti dobro znaš zašto sam ja to komentarisala i upravo se ispostavilo kao tačno. Ti si težak edipovac, treba majka da ti dođe i da blagoslovi da bi ti prevario svoju ženu! - odbrusila je Kija.

- Prenosiš vodu na svoju vodenicu! Odvojila si me od roditelja, ja se nisam čuo ni sa kim od familije sa kojom sam bio ovakav! - besneo je Sloba.

- Možeš da opravdaš nešto, ali ne možeš da podržiš. Kad budeš imao dete i kad ga podržiš, ono neće znati u čemu je greška, razumeš? - nastavila je Kija.

- Rekao si da te boli ku*ac što si ukanalio sve oko sebe, bravo. To sam htela da čujem, da te boli ku*ac - rekla mu je Kija.

- Koga sam ukanalio? Najviše sam sebe ukanalio - pitao je Sloba.

- Je l' ti mene sad zaje*avaš?!  Hoćeš da svi kolektivno sad pustimo suze zbog tebe? - postala je sve žešća svađa.

- Ajde, popišaj se po meni, popišaj se i pose*i se i ti budi pobednik - rekla je Kija nakon 50 minuta prepiranja.

Svađa je nastavljena:

Sloba je besan sa Lunom izašao napolje, dok je Kija pričala sa Miljenom u dnevnoj sobi. U jednom trenutku, kada je ušao u kuću, Sloba je pomenuo i Andriju.

- Bitno mi je i to što si mi prećutala 26. jul, kad si bila sa Andrijom. Zato što sam možda i tad pravljen majmunom - rekao joj je Sloba.

- Ne, ti si jadan! Udaraš na moj moral! Vrlo dobro znaš da te nikad nisam prevarila! - iznervirala se Kija.

- Kažeš mi da je to sestra tvog druga, ja nađem poruke, gde ti pišeš da hoćeš da joj svr*avaš po guzi! O čemu ti pričaš?! - iznervirala se Kija i pomenula devojku sa kojom se Sloba dopisivao.

(Telegraf.rs)