Matora otkrila da je imala seks sa MUŠKARCEM iz Zadruge, a zbog jednog detalja svi su se zgrozili! (VIDEO)

Jovana je spavala sa bivšim učesnikom "Zadruge", a detalj koji je sve šokirao jeste to što joj ne smeta ni njegova seksualna orijentacija

Tokom Igre istine Lepi Mića postavio je pitanje Milanu Miloševiću, da konačno kaže svima da li je homoseksualac ili nije.

Međutim, Milošević nije želeo da priča o seksualnom opredeljenju.

- Ja nisam ovde došao da bih pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji, niti želim da pričam. Mislim da to nije pitanje za Zadrugu i da imam pravo da uopšte ne odgovorim na to. Na vama je da o tome razmišljate, kao što verovatno i razmišljate. Onaj ko treba da zna, on zna - rekao je Milan.

S obzirom na to da su ukućani pomenuli izbačenog Marka Zeca, aludirajući na to da je homoseksualac, ubacila se Jovana Tomić Matora.

- Ja moram da odbranim Marka Zeca, da nisam znala za te afere, seks i to. Meni ne smeta, zato što mi je seks sa Markom Zecom sjajan, bio. Ako tako je*u pe*eri, ja bih svaki dan da me je*u pe*eri! Iskreno da vam kažem, majke mi - rekla je Matora i ostavila u čudu većinu ukućana, naročito zbog toga što joj ne smeta ni ukoliko je Marko homoseksualac...

(Telegraf.rs)