Gledateljka poručila Anabeli da su Luna i Sloba MRTVO MORE i da se rijaliti ne vrti oko njih, ovako joj je Anabela uzvratila! (VIDEO)

- Oni non-stop spavaju, leže, ljube se, i bukvalno ništa nisu pokazali - rekla je gledateljka uživo u programu

Večeras su gosti "Zadruge" bili Lunini i Miljanini roditelji, a pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u program dodatno su izazvala napetu situaciju u studiju.

Luna i Miljana se ne podnose, a sada je Anabela javno rekla šta misli o Kulićevoj! (VIDEO)

Gledateljka koja se uključila nije bila na strani Slobe i Lune, a Anabela je na samom početku emisije rekla kako Luna i Sloba "nose rijaliti".

- Po čemu misli da je gledanost "Zadruge" velika zbog Slobe i Lune, kad oni non-stop spavaju, leže, ljube se, i bukvalno ništa nisu pokazali? Mrtvo more, oboje! - obratila se gledateljka Anabeli.

- Evo, gospođo, vi ste prvi dokaz da se rijaliti vrti oko njih! Veliki pozdrav za vas - rekla je Anabela iznervirano i poslala poljubac gledateljki.

- Non-stop je na njima kamera... - ponovila je gledateljka, a Anabela je i dalje bila ironična.

- Eto, javite se produkciji, ja se slažem da treba da se žalite...ja ne znam zašto držite kameru na luni i Slobi? - okrenula se Anabela ka Dušici, a gledateljka je i dalje ponavljala da je kamera stalno na Slobi i Luni, a da "ima mnogo lepših momaka"...

- Ljubimo vas - rekla je Anabela sa osmehom.

- Ja ne bih nikako rekla da je to ljubav - rekla je Miljanina mama, pa je krenula rasprava i oko toga.

Pogledajte šta se izdešavalo u studiju:

(Telegraf.rs)