≫ 

Luna i Miljana se ne podnose, a sada je Anabela javno rekla šta misli o Kulićevoj! (VIDEO)

Anabela i Gagi večeras su gosti u "Zadruzi", kao i Miljanini roditelji

  • 41

U večerašnjoj "Zadruzi" porodice zadrugara gostuju u studiju, a ovog četvrtka u pitanju su Lunini roditelji Anabela i Gagi Đogani, i Miljanini roditelji, Marija i Siniša Kulić.

Je l' se Đogani preziva? Miljana izvređala Lunu, ona je gledala s gađenjem, a onda ustala i počela da se dere na sav glas! (VIDEO)

Budući da Miljana i Luna nemaju dobar odnos još od ulaska Kuljićeve u "Zadrugu", bilo je neminovno da Anabela prokomentariše ovu situaciju.

Printskrin: TV Pink

- Podržavam Miljaninu mamu. Ja znam na šta sam ja sve spremna za svoje dete - rekla je Anabela, koja je dodala i da

A o Miljani evo šta je rekla:

- Ok je ona, dobar je igrač - rekla je Anabela za Miljanu.

Printskrin: TV Pink

- Ljudi potpuno greše ako Lunu doživljavaju kao rijaliti igrača. Ona je jedna surovo iskrena devojka, pa pušta da je šamaraju. Puno puta me nervira što se pravda, ali dobro, i ja sam to radila. Svi smo mi ovde da podržimo svoju decu, ma šta oni odlučili, ako je to njihov izbor i ako to njih čini srećnim. Ovaj rijaliti su Sloba i Luna u paketu, ne želim da ih zamišljam odvojene - rekla je Anabela.

Printskrin: TV Pink

- Ja mislim da će Miljana i te kako da promeni mišljenje o Luni - dodala je Anabela kasnije i obratila se Miljaninoj majci:

- Da vam kažem, vaša Miljana je jako inteligentna devojka - sa čim se složio i Gagi rečima da je "pametnica".

- Uopšte mi ne ide uz nju da kaže Luni da je druga... - nadovezala se Anabela, a onda su konstatovali da je Miljana kao Jelena Golubović.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte snimak iz studija:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razum

    18. januar 2018 | 23:55

    Brak o kome se toliko priča uopšte nije samo na papiru .Slobodan je sklopio crkveni brak i primio je jednu od svetih tajni ,kada je, milošću Svetoga duha ,zajedno sa Kijom postao jedno biće.Pred sveštenikom se zakleo na vernost i primio je blagoslov za svoj brak.Valjda je toga svestan jer se deklarisao kao vernik a valjda je i Luna , koja se takodje izjasnila da je krštena , upoznata sa Božijom zapovešću ...Ne poželi ništa što je tuđe.Uostalom,toliko je vidljivo da oni , i pored svega , ne mogu da nađu svoj mir.

  • Makica

    18. januar 2018 | 23:41

    Prestajem da gledam rijaliti definitivno. Favorizovanje male bludnice Lune. Salje se poruka mladim devojkama da budu ljubavnice, da je to ok. Da sire noge pred milionima gledalaca jer su se toboze zaljubile, a sve to u prisustvu zakonite zene. Blud!!!

  • JANA

    18. januar 2018 | 23:47

    Ovi Djoganijevi svaki dan tonu sve dublje i dublje ali sta ce moraju sada furati svoju pricu da ne ispadnu jos vise smesni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA