Kija i Sloba oborili sve rekorde gledanosti od početka "Amidžija", a Lunina reakcija na ovu vest je iznenađujuća (VIDEO)

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima i čestitao Kristini i Slobi na veoma uspešnom gostovanju

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar definitivno je obeležio prvu sezonu "Zadruge", podelivši i Srbiju i region na dve strane.

Brak između Kije i Slobe i prethodne noći bio je glavna tema, prilikom njihovog gostovanja u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Najtužnija scena: Kija umalo zaplakala dok je Sloba pevao "Maskenbal" (VIDEO)

Kako se i očekivalo gledanost je bila ogromna, a jutro nakon gostovanja u Zadrugu je stiglo i pismo Velikog šefa sa zvaničnim obaveštenjem o gledanosti.

- Dragi zadrugari, kao što znate utorkom uveče se na televiziji Pink emituje "Amidži šou" a sinoć su gosti bili Slobodan i Kristina. "Amidži šou" je inače emisija koja ove godine obeležava desetu sezonu i do sada je emitovano preko 400 emisija. Želimo da vas sa ponosom obavestimo da je sinoćna emisija oborila sve rekorde gledanosti. Rejtinzi su dokaz da je priča o njih dvoje i njihovom braku najintrigantnija priča na Balkanu. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Slobi i Kiji. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je pismo ovonedeljni vođa Tomislav Panić.

- Prvenstveno da se zahvalim Ognjenu i produkciji na pozivu u emisiju, drago mi je da smo uspeli da prebacimo emisiju da ode u nekom šaljivom i zabavnijem smeru od svega ovoga što se dešava ovde, da sam imao priliku da predstavim i svoje pesme. Imali smo tu neke zabavne igrice i ništa nije bilo nešto škakljivo. Bilo je opušteno i zaista mi je bilo uživanje biti u toj emisiji. Želim da se zahvalim i Ognjenu i produkciji - rekao je Sloba.

- Hvala Ognjenu što nas je ugostio i produkciji što je sve organizovala, bilo je zabavno! Kao što Sloban kaže bilo je igrica, bilo je i ozbiljnijih pitanja. Bilo je zanimljivo, imali smo malu tremu, malo je bilo neprijatno pred snimanje kako ćemo se snaći, ali smo se opustili, Ognjen je bio dobar sagovornik i bilo mi je drago što je i Slobodan bio opušten. Odmah je i meni bilo lakše, ipak on ima više iskustva sa televizijom - rekla je Kija sa osmehom.

- U budućnosti će možda biti kontra! - dobacio je Miki.

- Da. Publika je bila super, hvala im što su bili opušteni! I drago mi je što smo oborili rekorde za svih 10 sezona, a svi znamo kakvi gosti su dolazili u "Amidži šou" - rekla je Kija.

- Ovakve goste još nije imao! - kazao je Miki.

- Ovakve nije! Drago mi je što je krah mog braka oborio rekorde! (smeh) Da se našalimo ponovo... (smeh)- rekla je Kija.

- Kristina, crni humor! - dobacila je Dragica.

- Meni uopšte nije crni humor, ja sam uživao u emisiji! - rekao je Sloba.

- Da, uživali smo! Bilo je stvarno super - složila se Kija.

Dok su Kija i Sloba iznosili svoje utiske iz emisije Luna Đogani je sve to pomno slušala, sa tužnim izrazom lica.

Po njenoj reakciji videlo se da joj nije nimalo drago zbog onoga što je čula, pa je odmah nakon ovog sastanka otišla u krevet.

Pogledajte kako Kija i Sloba komentarišu emisiju u kojoj su zajedno gostovali:

(Telegraf.rs)