Frka u 2 ujutru! Maca rekla Kiji da neće postati majka, ona se zaletela i ščepala je iz sve snage, obezbeđenje je jedva odvuklo! (VIDEO)

Kija je bila van sebe nakon što je Maca Diskrecija ponovo rekla kako će ona roditi dete, a Kristina nikad neće

Iako je već juče popodne Maca Diskrecija napravila haos u kući time što je Kiji Kockar rekla kako nikada neće postati majka zbog toga što je, citiramo, "operisala ribicu", nije joj bilo dovoljno pa je sa istom pričom nastavila i kasno uveče!

O ovome će se danima pričati! Kija i Luna se poljubile u usta, pa onda obe prozvale Slobu! (FOTO) (VIDEO)

Naime, Kija se raspoložena vratila iz Amidži šoua, a dok je stajala u spavaćoj sobi Maca joj je ponovo rekla istu stvar. Kija se okrenula ka njoj, uhvatila je za ruke nakon što ju je Maca pomazila po kosi, a kada je Diskrecija ponovo izgovorila istu sramnu stvar Sloba Radanović zaleteo se ka njoj, dok ga je obezbeđenje obuzdavalo.

Kija je počela da se trese, nakon nekoliko trenutaka izašla je napolje, a posle nekoliko minuta vratila se u kuću i zaletela se ka Maci, uhvatila je za haljinu iz sve snage i povukla je toliko jako da ju je svukla sa kreveta!

Kija je ponavljala da tako nešto nijednoj ženi nikada ne treba da izgovori, te da će je zbog toga vući po celoj Zadruzi. Iako je prilično niska i sitna, Kija je iz besa toliko jako držala Macinu haljinu da ju je obezbeđenje jedva otrglo od nje i iznelo napolje!

Pogledajte kako je sve krenulo i momenat kad se Sloba zaleteo ka Maci:

A ovako je izgledao incident sa Kijom:

"Suludo je da pustim dete da gleda to, ali..." Evo šta Jelena Kostov kaže o Zadruzi:

(Telegraf.rs)