Filip i Bane se žestoko posvađali, spomenuli Kiju i Mariju Anu, a onda se umešala i Miljana, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

- Nemoj te pretnje, kao unošenje u facu, ako si mu*onja, dođi ovde udari me, uradi šta imaš - vikao je Bane

Zadrugari su imali porodični sastanak, na kojem su trebali da se izjasne po pitanju njihovog života u Zadruzi i da kažu u lice svoje mišljenje i ono što pričaju po ćoškovima jedni o drugima.

Filip Đukić je imao potrebu da kaže Banetu Čolaku sve ono što misli o njemu, a jedan od razloga zašto Đukić ne podnosi Čolaka je i Banetova bliskost sa Marijom Anom Smiljanić.

Zadrugare očekuje specijalno veče, neko od njih će se još večeras iseliti iz Bele kuće! (VIDEO)

- Što se tiče Marije Ane ja njoj nikada nisam rekao da ću da pravim priču sa njom - rekao je Bane.

- Jesi i te kako si joj rekao - dodao je Filip.

- Zna se ko ovde pravi priče, ko je meni rekao mesec dana pre nego što je ušla Kija ti meni kažeš ovim rečima: "Au nigde me nema, ni jedna priča se ne vrti oko mene, uskoro ću izgleda da idem kući, moram nešto da zavrtim, da smislim..." - otkrio je Bane.

- Da li ti misliš da sam ja toliko glup da to kažem javno?! - pitao je Filip.

- Da, ti si to rekao sto postotno, ja stojim iza toga. Ja nikada ništa ovde nisam radio fejk, nisam pravio nikakvu priču. Nemoj te pretnje, kao unošenje u facu, ako si mu*onja, dođi ovde udari me, uradi šta imaš - odgovorio je Bane.

Nakon ovoga umešala se i Miljana Kulić koja nije bila na strani Filipa, pa joj je on onda žestoko odbrusio.

- Ćuti ti i ne mešaj se u stvari koje te se ne tiču, jer nemaš svoju priču! Tebe su tamo punili pa si došla u rijaliti, tako da nemoj da se mešaš, opet ti kažem! Ne može mene bolesna Miljana Kulić da nadjačava, jer ti pričaš u prazno. Priznaj da se ložiš na Miljkovića! - vikao je Filip.

- Priznajem! Jako sam zaljubljena u Marka Miljkovića! Jako mi se sviđa, mnogo je lep, ja u životu lepšeg momka nisam videla! - rekla je Miljana.

Pogledajte svađu Filipa, Baneta i Miljane:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(Telegraf.rs)