Kija i Sanja komentarisale Slobino ponašanje i izjave, a onda je Kristina ljutito rekla šta će da mu radi! (VIDEO)

-Ti nemaš pojma sa čime se ja nosim... Još malo, je*aću mu sve po spisku kad izađemo! - rekla je Kija još uvek besna od svađe sa mužem od prethodne noći

Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći su imali žestoku svađu, a došlo je i do fizičkog kontakta između njih dvoje. Danas, kada su se strasti stišale, Kristina i Sanja Stanković su prokomentarisale Radanovića i donele neke zaključke u vezi sa njegovim ponašanjem.

Kiju i Slobu pitali da li su se poljubili mimo kamera, a posle 10 sekundi i njhovih odgovora nastao je rusvaj u kući! (VIDEO)

- Može da ima emocije koliko god hoće, suština je kakav si čovek - rekla je Kija.

- Da on slavi godišnjicu, a ima devojku! Pa to je prvo poniženje za njega, te devojke, i tebe... - zaključila je Sanja.

- Ja imam dečka Andriju, ali ne može to da se poredi... Ja sam rekla, sa Andrijom sam počela, zaljubljena sam, a on je ovde predstavljao veliku ljubav, hoće da se ženi, da žive zajedno... - rekla je Kija.

- "Ja biram Lunu za život", a slavi godišnjicu sa tobom. Ja ne razumem osobu koja bi tebe osudila zato što si otišla da proslaviš godišnjicu sa njim" - rekla je Sanja.

- Pa naravno, to je moj muž. I ustala sam i rekla da ga volim - rekla je Kija.

- Treba njega osuditi što je to uradio, a ima devojku u koju se kleo. Ne možeš i na jednu i na drugu stranu - zaključila je Sanja.

- Kad gledaš, on nije tako loš, nego je zas*ao i guši se u svojim go*nima - objasnila je Kija.

- Nije on loš čovek ovako. Ja ne znam kakav je on bio napolju - rekla je Sanja.

- Ma on je napolju bio još bolji. Ja potpisujem, neskromno, da sam ja sto puta bolji čovek od njega i ispala prema njemu u milion situacija, a trebalo je da ga pljunem - rekla je Kija.

- Kontam i tebe i Lunu, ali on nije svestan da povređuje i tebe i nju - dodala je Sanja.

- Ma on sam sebe kanali... Ma neka ga kod mame. Platiću mu kartu za Zrenjanin i pogačice i jogurt. Ti nemaš pojma sa čime se ja nosim... Još malo, je*aću mu sve po spisku kad izađemo! - ponovo serazbesnela Kija.

- On bi na tri stolice - dodala je Sanja.

- Četiri! - rekla je Kija kroz smeh.

Pogledajte razgovor Kije i Sanje o Slobi:

Prva ispovest oca Slobe Radanovića: Sa Slobinog i Kijinog venčanja sam hteo da oteram moje goste:

(Telegraf.rs)