Bila sam spremna sve da oprostim, da bude kao pre... Kija otvorila dušu, rekla o Slobi sve što ranije nije izgovorila, a pomenula i Lunu! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar izgovorila je sve što joj je bilo na duši vezano za njenog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića

Sanja, Ana Korać i Kija Kockar pričale su o Kristininim osećanjima, posle čega je ona otvorila dušu govoreći kako je bila spremna sve da oprosti Slobi, sve dok nije videla njegov snimak iz kupatila sa Lunom Đogani.

- Razmišljam koliko mi se život promenio, sve sam delila s njim... Sve ono što sam zamišljala do ovog snimka od 3 minuta, i da mogu da pređem preko svega i da dam tu drugu šansu, i da sve bude kao pre... I bila sam stvarno spremna sve da dam, da oprostim, evo sad vam kažem iskreno, i da više nikad ništa ne pominjemo... I onda se desilo ovo što se desilo. Toliko mi se zgadio, toliko sam se razočarala, osećam se kao onda na početku - pričala je Kija.

Zadrugarima pušten snimak na kojem su Luna i Sloba završili u WC-u, Đoganijeva pozelenela od muke, pa napustila sastanak! (VIDEO)

- Kao on meni ne veruje da ja njega volim... Kako ja njemu bilo šta da verujem? Ja sam čista pred sobom, mirna. Znam koliko sam htela da oprostim... Oprostila sam, ali nisam zaboravila - rekla je.

- On se ponaša prema meni kao da sam ja njegova ljubavnica, a ne žena. Koliko to boli. Prevara je najmanji problem, da l' će on da je*e ili neće da je*e, to je najmanji problem! - rekla je Kija govoreći kako niko ne zna šta su sve oni imali i tvrdeći kako je samo trebalo "da je iskulira, a ne ponovo to da joj radi".

- Mnogo mi je teško što sam ovde sa njim, mnogo. Da ne pominjem kako mi je bilo svih ovih meseci dok sam gledala kako se oni je*u na pet metara od mene! Okrenem glavu na drugu stranu... Ja sam umirala, umirala sam! - izgovorila je.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Od kokošinjca do tavana: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)