Vrištala sam i plakala, morala sam da se izvučem iz te rupe! Luna zbog Slobe završila kod psihologa! (VIDEO)

Luna Đogani priznala je da joj nije bilo lako posle završetka Zadruge

Bivša učesnica Zadruge Luna Đogani prethodne noći je u emisiji priznala da nije bila u dobrom zdravstvenom stanju posle rijalitija i da je potražila stručnu pomoć.

Jao, mama, verila sam se: Dečko kleknuo pred Lunom tokom emisije uživo, Đoganijeva bila u šoku! (VIDEO)

Kako ju je raskid sa Slobodanom Radanovićem potresao, a košmari tokom noći nisu prolazili, Luna se zabrinula za sebe. Kada je plakala i vrištala zato što Radanović nije sa njom, kao što je bio posle svakog ružng sna u Zadruzi, Đoganijeva je odlučila da poseti psihologa i potraži pomoć.

-Treću noć spavala sam sama u stanu, zaspala sam jedva uz neku muziku, bukvalno na silu. Navikla sam da u toku noći, kad se probudim, ugledam Slobu preko puta mene ili pored mene. Ja i tamo kad sam imala košmare, on je prilazio i smirivao me - rekla je Luna i dodala:

- Ja sam spavala i ustala sam u toku noći i nisam videla Slobu, počela sam da plačem, da vrištim, nisam mogla da se smirim, bilo mi je jako loše. To jutro sam ustala i imala sam potrebu da potražim pomoć, da se izvučem iz te rupe iz koje mi nije bilo nimalo lako da izađem - zaključila je Luna.

U videu pogledajte šta je Luna rekla i šta je psiholog rekao Đoganijevoj:

VIDEO: Luna se baš opustila na bazenu, seksepil vrca u belom bikiniju

(Telegraf.rs)