Moj advokat nije izgubio ni jedan slučaj, uzeću joj sve pare! Zorica misli da joj je slomljen prst, pa hoće da tuži Mariju! (VIDEO)

Zorica se prisetila sinoćnjeg haosa, pa je komentarisala sa ostalim zadrugarima

Miljana i Marija Kulić su se prošle noći žestoko posvađale sa Zoricom Marković, u Zadruzi je bilo vanredno stanje, a jednom od učesnika je stradala i glava prilikom gađanja predmetima.

Neviđena makljaža u Zadruzi! Marija umalo polomila Zorici prst, ova polila nju i Miljanu vodom, a onda je Gibi stradala glava! (VIDEO)

Produkcija je potom sve tri učesnice kaznila nedeljnim honorarom. Zorica se prisetila svega pa je uz prvu jutarnju kafu celu situaciju komentarisala sa ostalim zadrugarima, a onda je izjavila da će Miljanu i Mariju po izlasku iz rijalitija tužiti i tražiti odštetu u slučaju da joj je slomljen prst.

- Ne možeš ti da diraš tuđu decu, a da neko ćuti na tvoje - rekla je Zorica.

- I na kraju kad ne možeš ništa počneš da gađaš nekog. Ti hvataš na trudnoću i na bebu - pričala je Zorica za Miljanu, a onda je dodala:

- Ovaj prst ako me bude boleo, snimiću. Moj advokat nije izgubio ni jedan slučaj, pa ću joj uzeti sve pare!

Podsetimo, Zorica i Marija su se žestoko posvađale, jedva su ih razdvojili kada je Marija uhvatila za prst Markovićku i počela ga uvrtati.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Žestoki sukob Zorice Marković sa Marijom i Miljanom

(Telegraf.rs)