Otac Miljane Kulić izneo šokantne detalje iz života Zorice Marković!

Siniša Kulić je žestoko opleo po pevačici, pa je izneo detalje iz njene prošlosti

Nakon što je došlo do žestoke svađe između Miljane i Marije Kulić sa Zoricom Marković prilikom koje su pljuštale brutalne uvrede oglasio se i Miljanin otac, Siniša Kulić.

Neviđena makljaža u Zadruzi! Marija umalo polomila Zorici prst, ova polila nju i Miljanu vodom, a onda je Gibi stradala glava! (VIDEO)

Siniša je opleo po pevačici i izneo šokantne detalje iz njene prošlosti.

- Zorica je, baš kao i Mića, došla na Željkovo krštenje, jer je htela da se raspita u Nišu o nama i da pokupi što više informacija. Ali, desilo se suprotno, jer smo saznali mnoge stvari o njoj. Zvao sam jednog pevača da peva kod mog unuka na krštenju, ali on nije hteo ni da čuje za to, kada je shvatio da će doći i Zorica. Jer, kako mi je ispričao, nekada davno je pevao u njenim kafanama i pobegao je glavom bez obzira. Zorica ga je seksualno iskorišćavala i ucenjivala mesecima. Nije mu davala mira, na svakoj pauzi bi mu rekla: "Dođi 'vamo" i onda znate šta sledi. Morao je po četiri puta na dan da je zadovoljava i da bude s njom onakvom. Obećavala mu je da će da mu pomogne da snimi ploču ako bude s njom, pa je pretila da će ga prijaviti policiji za boravak, ma svašta je radila po onim njenim prčvarama - priča Siniša i otkriva koliko ima istine u optužbama koje je na račun Kulića iznela Zorica.

- Čuo sam kada je rekla da je Miljana bila sa našim kumom i to je van svake pameti. Moj kum živi u Baru i dve godine se nismo videli. Pričala je i da tučem suprugu... Da vam kažem, Marija i ja smo u braku već 25 godina i mogu da se zakunem da je nikad nisam takao. Svađamo se kao i svi parovi što se svađaju, ali mi nikada nije palo na pamet da je udarim. Marija je takva žena da nikada ne bi prešla preko toga - kaže Siniša i otkriva da li postoji šansa da se njegove supruga i ćerka pomire sa Zoricom:

- Miljana je psihički jača od svih tamo, a burnije reaguje samo kada želi da istera pravdu. Pa, kako treba da reagujete kada vam za dvomesečnu bebu kažu da je narkoman ili da će da ga baci u seno? Ne možeš reći da je dete od dva meseca narkoman. Potpisujem da se njih tri nikada neće pomiriti, jer posle onih reči - nema šanse. Mogu samo da budu na distanci.

VIDEO: FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs/Alo)