Davidova majka se oglasila surovim izjavama: Anu ne moram ni da upoznam, ja ne znam šta se mom sinu desilo sa glavom! (FOTO)

- Ja znam da se ljubav ne može uticati, ko sam ja da upravljam sa njim? Ali, mislim da se ona našla tu kad je on prestao da ima tu psihičku torturu od strane Aleksandre

Majka Davida Dragojevića žestokim rečima se oglasila povodom veze njenog sina sa Anom Korać!

Biljana je u porodičnom domu u Veterniku za emisiju "Premijera, vikend specijal" rekla da Anu ne mora ni da upozna, te da ne zna šta se desilo njenom sinu.

Ne poznajem je... Ne moram ni da je upoznam! - počela je.

- Ko zna šta će sve tu biti. Trenutna situacija je takva kakva je. Vidimo da su uplovili u neku vezu, njegovo ponašanje je opušteno, on je takav, igra, zeza se... Ali, ja mu zameram što se sve tako brzo desilo. Sa Aleksandrom je dve godine, ona je kod mene, Magdalena ide u vrtić... Ako su imali problem, trebalo je da ga reše napolju - objasnila je Biljana.

Na konstataciju novinara Nemanje Vujičića da se ljubav desi i da to ne može da se kontroliše, Biljana je rekla:

- Ja znam da se ljubav ne može uticati, ko sam ja da upravljam sa njim? Ali, mislim da se ona našla tu kad je on prestao da ima tu psihičku torturu od strane Aleksandre.

Biljana Dragojević, Printskrin: TV Pink

- Nemoguće mi je da se do juče ljubio sa Aleksandrom, a sad... Sve je brzo - dodala je.

Kako kaže Davidova majka, nije istina da je njega dve godine, koliko je proveo sa Aleksandrom, ona gušila, nego da je "gušenje" počelo njihovim ulaskom u Zadrugu.

- Nije njega veza dve godine gušila! Samim ulaskom, zatvorenim prostorom Aleksandra je promenila svoje ponašanje... Ona nema objašnjenje, možda je nešto primetila, možda je osetila nešto, žene to drugačije gledaju - rekla je.

- Ubeđena sam da David ne voli Anu! Ne ide mi u paketu da se on za 24 časa tako okrene! U nedelju je slao srca Aleksandri, pa pričao "čekaj me", a u ponedeljak transformacija! Tu nešto nije u redu. Ana se našla tu kad je Aleksandra izbačena, da popuni taj njen smešak... - objasnila je Biljana.

Ana i David, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Drago mi je da pokazuje sebe kakav jeste, ali ne volim što sa Mikijem i Mićom ima tako blisku komunikaciju. Ljubino ponašanje je odvratno, nju ne želim ni da komentraišem. Toliko laži je iznela. Ona je kao majka trebalo malo popriča sa Aleksandrom - prokomentarisala je Davidova majka.

Printskrin: TV Pink

Na pitanje da li je žena njegovog života u porodičnoj kući u Veterniku, ili na imanju Zadruge, Davidova majka je rekla:

- Ja ne znam ko je žena njegovog života, to će on sam da odabere, ali svakako ne mislim da je žena njegovog života na imanju! Imala bih dosta toga da mu kažem, čuće se.

Za kraj, na pitanje šta bi upitala sina da ga sad čuje, rekla je:

- Pitala bih ga: "Davide, šta ti se desilo sa glavom?!"

Inače, dok je Biljana davala izjave Aleksandra je bila kod njene komšinice, jer je isključiva u tome da ne želi da se oglašava.

VIDEO:"Aleksanda, šta da radim!" David ustao i u programu uživo ostavio Aleksandru zbog Ane

(Telegraf.rs)