"Spodoba i fukara!" Vladimir žestoko popljuvao Ljubu, otkrio šta je tražila od njega pre ulaska u Zadrugu i kako je nazvala svoju ćerku (FOTO)

Ova spodoba je kontaktirala moju drugaricu pre rijalitija, jer sam Ljubomira Pantića blokirao i na Instagramu i na Viberu - napisao je Tomović

Vladimir Tomović se stalno oglašava na društvenim mrežama, koje su jedini način da izrazi svoj stav o dešavanjima u Zadruzi, pa se tako oglasio i na temu Ljube Pantović.

- Naravno da Vladimir ne laže. Ova spodoba je kontaktirala moju drugaricu pre rijalitija, jer sam Ljubomira Pantića blokirao i na Instagramu i na Viberu. Da. Imala je informaciju da ulazim u rijaliti i s obzirom da zna koliko sam u odnosu na nju i izmete slične njoj dominantan, zamolila je da kada uđem sa njom budem u korektnim odnosima, jer je njena ćerka kako ju je ona tada nazvala "bolesni lažov". Vladimir ne laže. Stanija nije slagala, već rekla istinu. Kuku meni, kada se moram baviti onim što kaže fukara od Ljube Pantović - napisao je Tomović.

Evo i njegove objave:

Tomovićeva objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/vladelije

VIDEO: Stanijin i Vladimirov video poziv pre nekoliko dana, pre raskida:

(Telegraf.rs)