"Zvala sam ga Zeka Peka": Dragana Mitar otkrila detalje vrele akcije sa Vladimirom Tomovićem

- Mi smo se vaćarili, grlili, pipkali, štipkali i čovek je došao do mene, pored i normalno da se uspalio - rekla je Dragana

Dragana Mitar ispričala je detalje vrele akcije sa Vladimirom Tomovićem, pa otkrila da je Crnogorca prozvala - Zeka Peka.

Dragana je u razgovoru sa Radetom Lazićem, Lepim Mićom i Stefanom Karićem tvrdila da između nje i Tomovića nije bilo seksa, pa do detalj opisla šta se desilo između njih.

- Mi smo se vaćarili, grlili, pipkali, štipkali i čovek je došao do mene, pored, i normalno da se uspalio. On je meni rekao: "Kako bih te sada napunio!". Ja sam rekla: "Ne, ni slučajno!", I on je uzeo ovako, pošto sam ja spavala u šortsu i imala sam gaće, hteo je da mi svuče šorts. Ja sam rekla: "Nemoj, Vladimire, ni slučajno!". Kada sam ga pomerila i rekla sam mu da se skloni, on se čovek udaljio se od mene i ispraznio se. Kaže da mu se to nije desilo u životu. Svršio za deset sekundi. Ja ga zvala Zeka Peka - rekla je zadrugarka kroz smeh.

Dragana otkriva detalje vrele akcije sa Tomovićem, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsećamo, Dragana i Tomović juče su se prepustili strastima, pa je u izolaciji sve odzvanjalo od njihovih uzdaha, tom prilikom Vladimir je pokazao svoj "ponos".

Šta je sve Dragana rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(Teelgraf.rs)