Haos u studiju! Letele čaše i stolice između Miće i Tare, Dušica pobegla glavom bez obzira

Dvoje bivših zadrugara se opasno posvađali i izvređali, a onda su počele da lete stvari po studiju

Emisija "Narod pita" sinoć je zbog žestokog sukoba između Tare Simov i Lepog Miće bila i više nego napeta, zbog čega su se ostali gosti i voditeljka Dušica Jakovljević razbežali glavom bez obzira.

Naime, Mića i Tara su ušli u žestoku raspravu zbog različitih stavova, nakon čega je došlo do polivanja, a potom i gađanja i lomljenja čaša.

- Ovde sam se naljutila zbog budžeta, ali je katastrofa šta govorim - rekla je Tara.

Mića je zatim u njegovom već prepoznatljivom stilu ustao sa svoje stolice i počeo da urla na Taru zbog njenog ponašanja u Zaduzi.

- Ovo je Tari za nauk, šta je sve ispričala. Ovde si sve najgore rekla, ovde si mi sve po spisku. Evo narode za koga ste glasali - vikao je Mića.

Ni, Tara naravno nije ostala dužna Mići, pa je i ona počela da viče na njega.

- Treba da te bude sramota zbog ovoga što izgovaraš. Taj narod je i za tebe glasao! Stoko jedna smrdljiva, matora! - govorila je Tara Mići.

Na kraju nisu mogli da se obuzdaju, pa je Tara dohvatila čašu sa stola i ispolivala Lepog MIću, a zatim i razbila čašu o pod, a Dušica ostala u čudu da gleda, dok je Ana Korać pokupila svog mezimca i napustila studijo.

Tu se situacije nije smirila jer je Mića želeo da uzvrati istom merom, te dohvatio flašicu sa vodom, međutim, Tara je ustala i gađala ga stolicom, a onda je nasato opšti haos i jurnjava.

(Telegraf.rs)