Ako se ovako ponaša, nema šanse da hoće nešto ozbiljno!

Bez obzira što vi želite ozbiljnu vezu i što se nadate da je on onaj pravi, to nije razlog da ne vidite očigledne stvari, koje govore da mu nije stalo do vas

Svaka žena, kada sretne muškarca koji joj se dopada, poželi da ima dugu i stabilnu vezu sa njim. Zbog toga se hvata i za poslednju slamku da bi veza uspela. Ipak, postoje muškarci koji nisu za ozbiljnu vezu.

Pitate se da li je POGREŠAN za vas? Poslušajte svoje telo, a evo i kako

OVO su znaci da ste PREOZBILJNO shvatili momka koji je od vas hteo SAMO SEKS!

Žene najčešće imaju posebno čulo kad je reč o vezama i osećaju da im muškarac nije potpuno predan. Ali ipak, sklone su da pronalaze opravdanja, da kupuju vreme s nadom da je njihov osećaj pogrešan, piše Večernji list.

Da ne biste morali da smišljate izgovore i opravdanja i da vam na kraju srce ne bi bilo slomljeno, bitno je da na vreme prepoznate signale da vaš muškarac nije spreman za ozbiljnu vezu.

Manjak bliskosti

Ako ste zaboravili šta je to bliskost, onda ste u problemu. Ako ste se ranije stalno držali za ruke, grlili i ljubili, a sada ste kao dva cimera koji samo dele zajednički stambeni prostor i  ako ste primetili ovu promenu u ponašanju, vreme je za uzbunu. Stres, posao, teški dani i slični izgovori mogu da budu iskreni nekoliko dana, ali ako to traje duže vreme, obavezno treba da razgovarate. Verovatno su mnogo dublji razlozi u igri, jer kada je neko pod stresom prvo će da poleti u sigurni zagrljaj osobi koju voli.

Vi niste deo njegovih planova

Ako u zadnje vreme često čujete: "Dogovorio sam se za izlazak u grad, dogovorio sam se za fudbal, dogovorio sam se za piće, dogovorio sam se...", onda je vreme da reagujete. Muškarac mora da ima vreme za sebe, kao što je i ženama potrebno vreme za sebe, jer nije dobro kad ste zajedno 24 sata. Međutim, nije dobro ni kada vas vaš muškarac isključi iz svih svojih dnevnih aktivnosti i nema želju da vas uvrstiti "u svoj raspored". Za ovo ni ne treba da tražite opravdanja, jer ih jednostavno nema.

Ne želi da vas upozna sa drugim ženama u svom životu

Ako on zna sve vaše prijatelje, a vi njegove prijateljice ne poznajete i to ne zato što ih vi niste želeli upoznati, nego zato što vaš muškarac odbija da vas predstavi svom "ženskom delu društva", budite sigurni da sa njim nemate budućnost.

Fizički je s vama, a u mislima ko zna gde

Ako je pored vas, najbliže što trenutno može da bude, ali je u mislima na nekom drugom mestu, onda on definitivno nije vaš. Ne posvećuje vam dovoljno pažnje i ne doživljava vas kao osobu s kojom bi najradije bio sad bilo gde. Možda vam to neće jasno pokazati, ali ćete to svakako da osetite.

Daleko od očiju, daleko od srca

Prava ljubav može da prevaziđe sve kilometre i druge teške situacije. Ako ste u vezi sa muškarcem koji neće da vas nazove, a čak ni da pošalje poruku da pita kako ste dok se vi prvi ne javite, to nije ljubav. To je zabavljanje i zajedničko provođenje vremena onda kada njemu odgovara, verovatno kada su svi njegovi prijatelji zauzeti ili ako na TV-u nema ništa zanimljivo.

(Telegraf.rs)