PAZITE: Previše seksa utiče na veličinu vaših polnih organa

Preterana seksualna aktivnost može da poveća vaše polne organe, a ako vam se to čini kao dobra vest, onda vam sledi razočarenje. Evo šta može da se desi vašim genitalijama ako ste nezasiti

Najnovija istraživanja su pokazala da veličina penisa i vagine zavisi od količine seksualnih odnosa tokom života. Ipak, previše seksa može da stvori ozbiljne probleme, pa vam preporučujemo da se informišete.

Zašto su muškarci toliko opterećeni svojim penisima, kad to ženama uopšte nije važno?

Evo koliko može da bude duboka i široka VAGINA!

Problem između muškaraca koji su nezasiti u seksu i žena koje ne žele toliku količinu seksualnih odnosa nije samo emotivne prirode, već može da ima i zdravstvene posledice.

Zapravo može da dođe do drastične promene u obliku njihovih genitalnih organa, što nije ni malo naivno, piše The Herald.

Evo kakva vagina je poželjna za dobar orgazam!

Naučnici sa Univerziteta u Egzeteru su dokazali da neumereni seksualni odnosi dovode do ogromnog povećanja penisa i povećanja usnica na ženskom polnom organu i same vagine, koje dalje evoluira kroz narednih deset generacija u genetičkoj liniji.

Dr Megan Hed, autor istraživanja, kaže da oblik jednog polnog organa, koji seksualno "komunicira" sa drugim, upravo dovodi do promene oblika polnog organa drugog učesnika u odnosu, što se naziva koevolucija.

Oblik genitalija varira u odnosu na građu tela, što se najbolje vidi kod životinja. Zbog toga je ovo istraživanje i rađeno na takozvanim bubama grobarima, koje posebno vode računa o svom potomstvu.

Studija pokazuje kako je za bube muškog pola seksualna nezasitost u suštini dobra, jer dovodi do sve većeg porasta lučenja plodnih sokova, koji garantuju povećanje potomstva. Za ženske bube grobare, prevelika količina odnosa je pogubna, jer one imaju potrebu da se pare svega dva do tri puta. Ovo utiče na njihove reproduktivne organe.

Isto ispitivanje je urađeno i na miševima, gde se moglo uvideti da se polni organ kod muškog pola znatno povećava. Dok ženski pol, koji nema potrebu za velikom količinom parenja, razvija odbrambeni mehanizam u vidu kandži na svom polnom organu.

Dr Pavel Hopvud, učesnik u eksperimentu, ističe da ova istraživanja dokazuju da se sukob seksualnih interesa između muškaraca i žena ogleda u izmeni oblika polnih organa, što utiče na buduće generacije i to relativno brzo.

(Telegraf.rs)