6 BRUTALNIH stvari koje su mi se desile kada sam imala SEKS sa tipom koji u pantalonama ima PITONA

Marija I. (33) iz Niša otkriva sve prednosti i mane zabavljanja sa muškracem sa velikim penisom. Ovo je njena ispovest

Većina žena smatra da je obdareni muškarac garant za dobar seks, međutim veliki penis ponekad može doneti brojne nelagodnosti, posebno partnerkama.

Zoran M. (40) je morao da smanji penis u Beogradu, imao je 24 cm: Srbi masovno skraćuju alatku, dozlogrdilo im je!

Evo od čega sve ZAISTA zavisi koliki će PENIS muškarac imati - ali i šta kasnije može da ga SMANJI

HOROSKOP OTKRIVA - muškarci u ovom horoskopskom znaku imaju NAJVEĆI PENIS

To što imam pitona u gaćama, ne znači da će seks biti odličan. Mnoge žene su bile razočarane, očekivale su neverovatan užitak, a doživele su nešto sasvim drugo.

Upravo zbog toga žene su srećnije sa penisom prosečne veličine, jer može da ih zadovolji i lako dostiže erekciju, dok je "kapitalcima" potrebno mnogo više krvi kako bi se ukrutili.

1. Ne možete da uživate u svim pozama

Volela sam otpozadi, jer je ta poza omogućavala partneru da prodre što dublje u mene, ali stvar je potpuno drugačija sa velikim penisom. Isto važi i za misionarsku. Kod poza morate da budete oprezni i eksperimentišete. Uživaćete kada ste vi gore, jer tako možete da kontrolište tempo. Preporučuje se da partnerka legne na stranu, a partner iza nje. Na taj način je penetracija ograničena, pa je to idealno u slučaju da muškarac ima veliki penis.

2. Obavezan spor početak

Velika moć donosi i veliku odgovornost. Svako ko je imao seks sa ženom zna da na početku penetracija mora da bude spora sve dok vagina ne ovlaži, u suprotnom može izazvati neprijatnost kod partnerke. Ovo se posebno odnosi na velike alatke. Muškarac mora da bude pažljiv i nežan, ali ponekad je teško misliti na to, posebno kad ste uzbuđeni i u stanju zanosa.

3. Potrošićete na tonu lubrikanata

Znte šta vam je činiti ako osetite veliko trenje. Pravac u prodavnicu i kupujte lubrikante po cenu da bankrotirate. Lubikanti će olakšati penetraciju, umanjiti trenje i samim učiniti da seks sa obdarenim muškarcem bude prijatniji.

4. Sutradan ćete biti raštimovane

Dan posle seksa sa velikim penisom predstavlja problem za mnoge dame. Mogu se osećati čudno, jer prilikom odnosa partner mnogo više prodire u vas. Da ne spominjemo rane, koje "piton" zna da napravi u međunožju.

5. Veličina nije bitna

U početku je bilo fantastično. Kasnije sam primetila da užitak i nije baš savršen, jer njegova alatka nije bila tvrda. Osećala sam u sebi to mekano i veliko parče mesa koje me baš i nije uzbuđivalo. Nisam čak ni orgazam doživela.

(Telegraf.rs)