Mali vodič za telefonski seks

Ukoliko do sada niste probali telefonski seks, možda je pravo vreme da se upustite u divlju avanturu

Seks preko telefona odličan je za veze na daljinu. Muškarci obožavaju kada im šapućete na uho preko telefona, a ukoliko kažete da na sebi imate samo čipkaste gaćice i seksi grudnjak, možete ih dovesti do ludila.

Istraživanje časopisa "Cosmopolitan" pokazalo je da čak 85 odsto muškaraca priželjkuje vruće razgovore sa svojom devojkom preko telefona. Telefonski seks savršen je za sramežljive, jer ukoliko se stidite da u krevetu vodite prljave razgovore, preko telefona ćete moći lakše da se opustite.

Razgovor možete da počnete s jednostavnim pitanjem poput "Šta imaš na sebi?", a ostatak vremena posvetite disanju u slušalicu i vrućem razgovoru. Nakon opuštanja dozvolite sebi da izgovorite sve što vam se mota po glavi, kako biste mu u detalje opisali šta "propušta".

Kada je u pitanju telefonski seks, treba da se fokusirate na detalje, kako biste partneru u glavi mogli da stvorite što bolju sliku. Recite mu šta sve priželjkujete da vam uradi, slikovito mu objasnite šta imate na sebi, gde se nalazite u trenutku razgovora, gde želite da vas dodiruje i slično.

( Tamara Milić / 24sata.hr )