POVRATAK OTPISANIH: Zašto se bivši frajeri vraćaju?

Muškarcima je nekada zaista teško ugoditi. Željni provoda, neobaveznog seksa i slobode, često napuštaju dobre devojke s kojima su u vezi. Međutim, kada shvate da su se dobro zeznuli, ponovo se vraćaju i kucaju na vrata

Žene stvarno nekada ne razumeju muškarce. Najpre vas jure ne bi li vas smuvali. Neko vreme uživaju u vezi. Počinju da se izvlače i sve ćešće da koriste razne glupe izgovore. Onda vas ostave i zapale za tuđom suknjom. I povrh svega, kada shvate šta su ostavili za sobom, vrate se da mole za oproštaj.

U tim situacijama zaista nije čudno da pomislite "Koji đavo sad hoće?". Ali, zna on dobro šta hoće, a još bolje šta je propustio. Ovo su četiri najčešća razloga zbog kojih muška maca, opet dođe na vratanca.

Promenili su se

I žele da vidite da su sada novi, bolji muškarci koji su shvatili da su pogrešili. Ovo je samo sebičan način da vam pokažu kako u stvari nisu toliko loši koliko vi mislite, nego da su u trenutku veze s vama jednostavno bili čudni. Ako se muškarac stvarno promenio, ovo je super razlog da ponovno pokušate, ali vrlo često je samo reč o njegovom egu koji ne trpi da neko ima loše mišljenje o njemu.

( T.Milić / index.hr )