Pet tipova muškaraca koji nisu za brak

Želite li da ostvarite dugotrajnu i stabilnu vezu, najpre treba da nađete momka koji isto to želi, koji je u skladu s vašim očekivanjima od braka i koji vas neće izneveriti

Adel Voldmen, autorka knjige “The Love Affairs of Nathaniel P” i autorka kolumni za poznate američke medije, savetovala je za "Huffington Post" s kojim tipovima muškaraca ne bi trebalo tražiti bračnu sreću.

Nije bio za ozbiljnu vezu - dok nije upoznao vas

Kada to čujete na romantičnoj večeri ili šetnji uz more, čini se predobro da bi bilo istinito? Da, istina je. Možda on stvarno u tom trenutku iskreno misli da bi se uz vas mogao skrasiti, jer ste nešto novo, zabavno i uzbudljivo u njegovom životu.

Međutim, zapitajte se šta će biti za nekoliko meseci, kada veza nadiđe leptiriće u stomaku i svaki sastanak s vama mu ne bude više toliko uzbudljiv. Muškarci koji su imali mnogo devojaka i lako skakali s cveta na cvet, verovatno nisu tipovi za brak i dugoročnu vezu, a možda to ne žele da priznaju ni sami sebi. Oni su večni tragači. Vi ćete se samo osećati jako loše u trenutku kada shvatite da on gubi zanimanje, odnosno da ste daleko od šetnje prema oltaru.

Ovakvog tipa svakako treba upoznati u životu, jer ćete tek nakon njega jasno razlikovati čoveka za koga maštate da se udate i onoga koji je stvarno spreman za obavezu.

Razlika u godinama

Nema idealnog recepta za uspešnu i srećnu vezu, ali ako je on mnogo mlađi od vas, realno je očekivati probleme. Gledaće vas s obožavanjem i pratiti svaki korak koji učinite. Da, rado će vas odvesti do oltara, ali pre nego izgovorite “sudbonosno da”, razmislite o tome hoće li za vas on uvek pomalo biti dete i možete li da ne razmišljate o tome da ste mu možda ukrali mladost.

Isto je tako i sa isuviše starijim čovekom. To što je on uspešan, zreo i razume sve vaše potrebe, ne znači da će to uvek biti tako. Statistički, velika je verovatnoća da će on ostariti pre vas i izgubiti interes (i potenciju) za seks baš u onom periodu kada žena u vama bude na svom punom vrhuncu.

(Telegraf.rs / PortalOko.hr)