Pet znakova da imate posla s maminim sinom

Postoje muškarci koji nikada ne uspeju da se odvoje od mamine suknje. Baš zbog toga ih, čim ih prepoznate, treba zaobilaziti u širokom luku

Muškarci, iako se smatraju jačim polom, nekada znaju da budu pravi slabići. Nemaju svoje ja, drugi ljudi im diktiraju život i nisu dovoljno samopouzdani da mnoge stvari urade po svom. Ovo se posebno odnosi na mamine sinove, koji ni u zrelim godinama nisu uspeli da se oslobode njenog uticaja. Mamine sinove treba izbegavati, ali ih pre toga treba znati prepoznati. Ukoliko se pitate kako, obratite pažnju na sledeće znakove.

Upoređuje mamino kuvanje s vašim

Svi mi volimo maminu kuhinju, ali konstantno upoređivanje mamine i ženine, to nikako nije dobro. Kada muškarac uđe u brak ili započne ozbiljnu vezu, podrazumeva se da je osoba broj jedan njegova žena odnosno devojka, ali ako po pitanju nečega, pa makar i kuhinje, preovlađuje mamin uticaj, onda je zasigurno reč o maminom sinu.

Svaki put navrati do njega kada se njoj prohte, ima ključ od njegovog stana i nema potrebe da se najavljuje kada sin to ne zahteva od nje. Takav muškarac može biti kakav god poželite, ali u suštini je slabić koji nikada nije uspeo da izgradi svoje ja i kojem mama, čak i nakon toliko godina, i dalje zapoveda.

(Telegraf.rs)