Želite duži i eksplozivniji seks? Vežbajte!

Postoji čitav niz vežbi koje poboljšavaju seksualni život. Sve što treba da uradite je da pronađete idealnu za sebe, u zavisnosti od onoga što želite da postignete

Vežbanje jača duh i telo, ali i poboljšava seksualni život. Možda to niste znali, ali postoji cela kategorija vežbi koja deluje dobro na libido, izdržljivost u krevetu, ali i neke druge stvari. Sve što treba da uradite je da otkrijete onu vežbu koja je idealna za vas, odnosno koja će vam nadomestiti nedostatke koje imate u krevetu. Nakon toga možete da očekujete duži, jači i definitivno bolji seks. Evo o kojim vežbama je reč.

Vežbe za veću gipkost

Bol u leđima ili nogama može da uništi trenutak strasti zbog čega se preporučuje poraditi na gipkosti. Položaj srećna beba povećava pokretljivost i šansu za orgazmom. Dovoljno je leći na leđa s kolenima savijenima prema prsima i stopala uhvatiti rukama, pa potom noge lagano približiti podu. U ovoj pozi treba izdržati od 3 do 5 minuta.

Vežbe za butine

Drhtanje kukova najčešće se događa tokom ili nakon seksa, a za to su kriva loša forma i umor. Izdržljivost će povećati jednostavne vežbe. Najbolje je sesti na stolicu s kolenima savijenim pod uglom od 90 stepeni i podići najpre jednu nogu, a potom drugu. Preporučuje se da se vežba ponovi u tri serije sa 10 dizanja svake noge.

(Telegraf.rs / 24sata)