SEKS BEZ KONDOMA: Na šta su momci sve spremni da bi ga dobili

Zarad zdravlja i prevencije od mnogih seksualno prenosivih bolesti upotreba kondoma tokom seksa smatra se obaveznom. Ipak, parovi znaju da je iskustvo bez zaštite neuporedivo bolje

Seks s kondomom ne može da se poredi sa seksom koji se upražnjava bez njega. Parovi koji su probali i jedno i drugo znaju da to malo parče gume zna i te kako da promeni doživljaj.

Ipak, žene su te koje više insistiraju na sigurnom seksu, što zbog trudnoće, što zbog mnogih polno prenosivih bolesti koje su sve češća pojava. Upravo zbog toga, muškarci kao večiti zagovarači naturalnog, često dolaze u situaciju da smišljaju razne razloge ne bi li nagovorili ženu na seks bez kondoma.

Evo koje laži su sve muškarci spremni da izgovore, ne bi li vas nespremne odveli u krevet.

Neretko pripadnici jačeg pola, kada je seks sa ili bez kondoma u pitanju, igraju na kartu poverenja. Odnosno, žele da ubede ženu tim pitanjem da nema potrebe da strepi, da može u potpunosti da mu veruje i da se neće dogoditi ništa što ona ne želi. Međutim, nekada je situacija takva da muškarac ne može da je kontroliše, stoga ne nasedajte na njegove priče o poverenju. Ukoliko ga zaista osećate, samo napred, a ukoliko ne, razmislite šta želite.

(Telegraf.rs)