Transferi: Partizan doveo bivšeg napadača Pari Sen Žermena, stigli i Jojić, Obradović i Marković

Ulazimo u finiš prelaznog roka, budite sa nama i u ponedeljak kada je poslednji dan transfer pijace!

Foto: Printscreen Youtube

Najvažnije vesti za nedelju, 4. oktobar:

* Porto pristao da proda Teljesa Junajtedu

* Diogo Dalo prešao iz Mančester junajteda u Milan

Aleksandar Pešić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva

Partizan je prodao Umara Sadika Almeriji za 9 miliona evra

* Ako Umar Sadik ode u Španiju, zameniće ga bivši napadač PSŽ-a

* Danilo Pereira prelazi iz Porta u PSŽ

Zvanično: Ivan Obradović se vratio u Partizan

* Brajton odbio Bajernovih 20 miliona evra za Tarika Lamptija

* Mojze Ken prelazi iz Evertona u Pari Sen Žermen

* Huan Fojt je prešao u Viljareal na jednogodišnju pozajmicu

* Erik Maksim Čupo Moting prelazi u Bajern iz Minhena

* Lids kupio krilnog napadača za 23 miliona evra

* Bajern je odustao od Andreja Kramarića

Uživo:

23.00 - KRAJ! To bi bilo sve što se tiče transfera za nedelju, nova i finalna uzbuđenja slede na početku sledeće radne nedelje.

22.33 - Bobi Adekanje i Riza Durmisi idu u Kadiz na pozajmicu iz Lacija. Oni će probati da pomognu Kadizu da ostane u eliti i sredini tabele gde se sada nalazi.

22.00 -  Husem Auar možda ode u Real Madrid, ali taj transfer verovatno neće biti realizovan do kraja prelaznog roka u ponedeljak. Kraljevski klub razmatra opciju vrednu 20 miliona evra plus Marijano Dijaz.

21.37 - Mateo Genduzi ide u Hertu! Arsenalov igrač je posle neslavnog leta dočekao još lošiju jesen jer su za njega vrata Emirejtsa do daljeg zatvorena. Foot Mercato je potvrdio da on putuje u Nemačku, gde će biti na pozajmici. Međutim, Tobdžije nisu uključile mogućnost otkupa u ugovor o pozajmici. Herta neće platiti pozajmicu, ali će davati pun iznos Genduzijeve plate.

Foto: Tanjug-AP

21.10 - Aleksis Filips došao je iz Lila u Rems. Dvadesetogodišnji ofanzivac će na poziciji krila probati da se nametne prvo u B timu kluba za koji brani naš Predrag Rajković.

20.49 - Miloš Deletić, Beograđanin rođen 1993. godine otišao je iz AEK-a u PAS Lamiju na pozajmicu do kraja sezone. Ovo je krilnom igraču druga pozajmica za dve sezone, jer je prethodno bio prosleđen Asterasu. Deletić je u AEK stigao prošlog leta iz Larise kao slobodan igrač. Karijeru je počeo u Radu i Mladenovcu, odakle je otišao u Vojvodinu i Napredak, a igrao je u Srbiji i za Jagodinu i Radnik.

20.20 - Milot Rašica je pred odlaskom iz Verdera. On je na pragu dogovora sa Aston Vilom u vezi sa prelaskom u taj klub. Nekoliko nemačkih klubova je bilo zaintereosvano za njega, među njima i Bajer Leverkuzen.

19.51 - Igrač Juventusa Matija Di Šiljo je u poodmaklim preogovorima sa Lionom, navodi Skaj Sport. Juve namerava da ga prosledi nekom drugom timu kako bi se otvorilo mesto za Federika Kijezu.

19.34 - Partizan ima zamenu za Umara Sadika, napadača Žan Kristofa Baebeka, saznaje Telegrafov Zoran Ivković! Tek što je Sadik napustio crno-bele, čelnici kluba iz Humske su angažovali Baebeka kao slobodnog igrača, koji je prošlu sezonu igrao u Utrehtu, a svojevremeno je bio član Pari Sen Žermena. Dvadeset sedmogodišnji Francuz će u Humskoj potpisati ugovor na tri godine.

19.19 - Milan i dalje razmišlja o Antoniju Ridigeru i pregovorima sa Čelsijem. To je potvrdio Riki Masara koji razmatra i Ozana Kabaka, ali navodi da sve mora da bude pod prihvatljivim uslovima za italijanski klub.

18.53  - Fabricio Romano piše da Daglas Kosta ide u Bajern Minhen. Sve je dogovoreno sa Juventusom, a da je posao sa Kalumom Hadson-Odoijem, između Bajerna i Čelsija propao. I Kosta će doći na pozajmicu, a isti plan je bio spreman i da je Hadson-Odoi došao.

18.40 - Španski fudbaler Toni Martinez prešao je u Porto iz Famalikaa. Dvadeset trogodišnjak igra na poziciji napadača, a prošle sezone je bio pravo otkrovenje kada je dao deset golova i upisao šest asistencija.

18.18 - Sećate se Stefana El Šaravija? Nekada projektovan da bude velika fudbalska zvezda, nikad nije ispunio pun potencijal. El Šaravi sada ide u Romu na pozajmicu iz Šangaj Šenhue i biće zamena za Džastina Klajverta koji ide u Lajpcig.

17.55 - Veljko Paunović ima novog igrača! Reding je doveo Alfa Semeda iz Benfike. Dvadeset trogodišnji vezista je došao na pozajmicu, kako bi pomogao Redingu plasman u Premijer ligu. Za sada Redingu ide odlično jer je posle četiri meča upisao četiri pobede za drugo mesto prvenstva.

17.34 - Sautempton je potvrdio dolazak Ibrahime Dijala, nakon što je Ralf Hazenhutl već najavio ovaj epilog. Dijalo je došao za 12 miliona funti iz Bresta, a vezista sa francuskim i senegalskim pasošem je prošao medicinske preglede na Sent Meriju. Dogovoren je četvorogodišnji ugovor, a Dijalo je alternativa za Ibrahima Sangarea koji je otišao u PSV.

17.18 - Junajted i Porto su dogovorili detalje oko transgfera levog beka Aleksa Teljesa! Ostalo je samo da igrač prođe medicinske preglede i stavi paraf na ugovor.

17.03 - Telegraf saznaje da Crvena zvezda do kraja prelaznog roka pokušava da dovede trojicu igrača: Venog "box to box" igrača, krilo i rezervnog levog beka!

16.25 - Dok je u Partizanu vrlo živo u finišu prelaznog roka, u Zvezdi vlada prividno zatišje. Međutim, prema saznjima Telegrafa, vrlo je moguće da će biti promena i to verovatno tokom sutrašnjeg (poslednjeg) dana prelaznog roka.

Naime, na Marakani postojala je ideja o povratku Vukašina Jovanovića koji nije u prvom planu u Bordou, međutim crveno-beli ne mogu da priušte zaradu koju mladi štoper ima u Francuskoj. Jovanović ima na stolu i ponudu Zvezdinog rivala u Ligi Evrope Genta, ali ni Belgijanci ne mogu da mu isplate zaradu.

Takođe, Zvezda ima dve želje do sutra uveče, veznog fudbalera i rezervnog levog beka, a da li će uspeti da ih dovede ostaje otvoreno jer je ostalo malo vremena.

Foto: AP/Tanjug

16.05 - Zvanično! Diogo Dalo je novi fudbaler Milana. Portuglaski desni bek je stigao iz Mančester junajteda na jednogodišnju pozajmicu.

15.45 - Koliko će Umar Sadik zaraditi u Almeriji? Pročitajte OVDE

15.10 - Pošto Džastin Klajvert ide na pozajmicu u RB Lajpcig, Roma mora pod hitno da mu dovede zamenu, a to će verovatno biti Stefan El Šaravi, koji se vraća u Večni grad iz Kine.

15.00 - Zvanično! Nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva.

14.30 - GOTOVO! Partizan je prodao Umara Sadika Almeriji za 9 miliona evra!

14.11 - Ako vam je možda promaklo zašto Sadik okleva sa prelaskom u Almeriju, evo prave informacije od našeg novinara Zorana Ivkovića.

14.05 - SAZNAJEMO: Partizan našao zamenu za Umara Sadika, stiže bivši napadač Pari Sen Žermena!

13.50 - Hahahaha! L'Ekip se upravo izvinio čitaocima jer je pomešao Danila Pereiru i Žoao Marija kada je objavio da i ovaj drugi dolazi u PSŽ. Dakle, samo jedan igrač stiže u Pariz do sutra uveče, a to je Danilo iz Porta.

13.42 - Zvanično! Mladi defanzivac Milan Obradović (20) napustio je Napredak i potpisao trogodišnji ugovor sa poljskom Vislom iz Ploka.

13.36 - Ništa od Kaluma Hadson Odoija u Bajernu! Igraču se ne napušta Čelsi jer ga je Frenk Lampard uverio da će mu pružiti dobru minutažu u mesecima koji slede.

13.30 - Zvanično! Ivan Obradović se vratio u Partizan.

13.24 - Gotovo! Defanzivni vezista Ibrahima Dijalo (21) prešao je iz Bresta u Sautempton za 15 miliona evra i potpisao ugovor na 4 sezone.

13.11 - Dolazak Čupo Motinga usloviće da mladi Holanđanin Džošua Zirkzi ode negde na pozajmicu iz Minhena.

13.00 - Odbijeno! Bajernova ponuda od 20 miliona evra za desnog beka Tarika Lamptija nije prihvaćena u Brajtonu. Premijerligaš traži veće obeštećenje.

12.50 - L'Ekip udara kontru Buhafsiju i tvrdi da nije Danilo Pereira već Žoao Marijo iz Intera fudbaler koji stiže u PSŽ. Videćemo...

12.44 - Bajern traži i novog desnog beka i zanima se za Buonu Sara (28) iz Marselja, a mogao bi u suprtonom smeru da pusti Mikela Kizansa kojem je pre nekoliko dana propao transfer u Lids.

12.35 - Krilni napadač Rome Džastin Klajvert mogao bi da se preseli u RB Lajpcig na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

12.30 - Blizu je! Portugalski vezista Danilo Pereira trebalo bi da se preseli  iz Porta u Pari Sen Žermen na pozajmicu s pravom otkupa, objavio je ugledni francuski novinar Muhamed Buhafsi.

12.15 - Nemački štoper Timo Baumgartl (24) prelazi iz PSV Ajndhovena u Fulam na pozajmicu s pravom otkupa.

12.00 - Dogovoreno! Mojze Ken definitivno prelazi iz Evertona na pozajmicu u Pari Sen Žermen čime se otvara mogućnost za prelazak Čupo Motinga iz Pariza u Bajern.

11.48 - Čelsi je sprman da plaća 100.000 funti nedeljno Rubenu Loftusu Čiku, samo da se vezista preseli negde na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

11.44 - Vezista Čelsija Tijemue Bakajoko je sleteo u Rim kako bi obavio lekarske preglede i potpisao ugovor s Napolijem u koji se seli na jednogodišnju pozajmicu.

11.24 - Arsenal želi da dovede Žoržinja iz Čelsija do kraja prelaznog roka, javlja britanski Skaj sports. Nije tajna da na Stamford Bridžu žele da se rastanu sa vojnikom Mauricija Sarija.

11.15 - Milan i Šalke nastavljaju pregovore oko transfera defanzivca Ozana Kabaka na "San Siro". Dogovaraju se oko obeštećenja od 17-18 miliona evra, a posao bi bio realizovan kroz pozajmicu s pravom otkupa.

10.58 - Mladi vezista Bajerna iz Minhena Adrian Fein seli se na pozajmicu u PSV iz Ajndhovena.

10.50 - Mundo Deportivo donosi informacije o Eriku Garsiji i Barseloni. Katalonci su ponudili sinoć 15 miliona evra, ali ni to nije dovoljno. Podsećamo, Mančester Siti traži 30, ali je realno da se dva kluba nađu na kraju na cifri od 20 miliona evra.

10.43 - Zvanično! Argentinac Huan Fojt je produžio ugovor sa Totenhemom i preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Viljareal.

10.30 Bajern je pronašao novog napadača posle neuspeha sa Kramarićem. Biće to Erik Maksim Čupo Moting koji stiže iz Pari Sen Žermena kao slobodan igrač sa zadatkom da bude rezerva Robertu Levandovskom.

10.22 - Gotovo! Krilni napadač Osama Idrisi prelazi iz AZ Alkmara u Sevliju za 13-15 miliona evra.

10.11 - Barselona ne odustaje od Erika Garsije, ali je neverovatno šta radi. Posle ponude od 8 miliona evra koja je glatko odbijena u Mančester Sitiju, Katalonci su sada ponudili 5... Da li se to zafrkavaju sa Gvardiolom?

10.03 - Dobro pojačanje dobija Vladimir Ivić u Votfordu. To je škotski bek Beri Daglas, koji stiže iz Lidsa. Zanimljivo, on je dva puta ulazio u Premijer ligu s Vulvsima i Lidsom i oba puta nije odigrao nijedan meč u eliti. Dobar igrač za Čempinšip.

09.50 - Brazilski vezista Vendel (23) prelazi iz Sporting Lisabona u Zenit za 20 miliona evra. Ukoliko ostvari ono što se od njega očekuje portuglaskom timu sleduje i bonus od 4 miliona.

09.39 - Napadač Evertona Mojze Ken mogao bi da se preseli na pozajmicu u Pari Sen Žermen. Za mladog centarfora Karamela se zanima i Juventus koji ga je prodao prošlog leta Englezima.

09.25 - I Lids sprema bombu za kraj prelaznog roka. Krilni napadač Rafinja (23) stiže na Eland Roud iz Rena za 23 miliona evra i potpisaće ugovor na 4 sezone. Desno krilo, Brazilac, brz, igrač po ukusu Marsela Bijelse...

09.15 - Bajern je odustao od Andreja Kramarića! Bavarci smatraju da je 40 miliona evra koliko traži Hofenhajm previše za ovog fudbalera i okreću se drugim opcijama. Podsećamo, danas bi u Minhenu trebalo da bude predstavljen vezista Mark Roka (Espanjol), a do sutra uveče očekuje se dolazak desnog beka, krila i napadača...

Još dva dana su ostala do završetka ove neobične letnje transfer pijace. Klubovi će požutiri da realizuju poslove i obezbede pojačanja, a sve to ćete moći da pratite i u našem standardnom blogu UŽIVO. Krećemo.

Biće veoma uzbudljivo danas od 17.30 na Old Trafordu. Mančester Junajted čeka Totenhem koji predvodi Žoze Murinjo. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,45, a na dvojku 3,80, dok opklada 3+ novi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Video: Reakcija Stanojevića na kraju meča sve govori o igri Partizana u Milanovcu

(Telegraf.rs)