≫ 

Zvanično: Obradović do juna u Partizanu

Levi bek se vratio u Humsku posle 11 godina i ponovo obukao dres crno-belih

  • 4
Ivan Obradović Foto: FK Partizan

Kockice su se konačno složile za Partizan i Ivana Obradovića koji je danas u Humskoj i zvanično postao novi (stari) član crno-belih. Ugovor je potpisan do kraja sezone, preciznije do juna, a levi bek je promovisan u društvu generalnog direktora Miloša Vazure.

U tri prelazna roka je Partizan pokušavao da vrati Obradovića, ali je dogovor uvek zamalo izmicao, da bi početkom tekućeg leta igrač bio ponuđen crno-belima preko posrednika, ali tadašnja struka je imala drugačije planove za poziciju levog beka.

Ivan Obradović Foto: FK Partizan

Ipak, povratkom Aleksandra Stanojevića ta opcija je ponovo aktivirana, pa je prvi čovek sportskog sektora Ivica Iliev, odnosno generalni direktor Miloš Vazura, ponovo su počeli pregovore sa igračem, koji su potrajali skoro mesec dana, jer ni on sam nije siguran da li želi povratak u srpski fudbal.

Posle konsultacija sa porodicom, Obradovićev stav je počeo da se menja još sredinom minule sedmice, a juče u popodnevnim časovima je javio čelnicima Partizana da prihvata ponudu.

Ivan Obradović je dete Partizana, igrač koji je prošao kompletnu omladinsku školu, da bi u julu 2006. postao i prvotimac. Sa crno-belima je osvojio tri šampionske titule i dva Kupa Srbije, da bi se potom obreo u španskoj

Saragosi, u transferu vrednom 3.500.000 evra.

Ivan Obradović, FK Partizan,fudbalska reprezentacija Srbije Ivan Obradović iz vremena dok je prvi put bio u Partizanu Foto: MN Press

Posle Španije, usled povreda, obreo se u Belgiji, tačnije Mhelenu, gde je oživeo karijeru, a potom i prešao u redove velikana Anderlehta. Poslednja stanica defanzivca je bila Legija, sa kojom je 1. jula raskinuo ugovor, jer nije dobijao priliku.

I tada je ponuđen Partizanu, ali kako u prethodna tri prelazna roka nije uspevao da se dogovori sa crno-belima koji su ga konstantno zvali, klub se odlučio za druge opcije.

Ovoga puta kockice su se složile i Obtadović će zadužiti svoj dres sa brojem 37 koji ga prati tokom cele karijere.početkom sedmice priključiti radu ekipe i ravnopravno konkurisati za tim.

Video: Reakcija Stanojevića na kraju meča sve govori o igri Partizana u Milanovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    4. oktobar 2020 | 13:39

    Do juna a imaju vec dva leva beka hahaha sprdnja od kluba

  • Teo

    4. oktobar 2020 | 13:39

    Hhahahahhhahhhaha,do juna,hahahahhhahahahahahahahaha..

  • Zverko

    4. oktobar 2020 | 13:56

    Kakav uspeh za partizan ovromno pojacanje,ako treba da se ore teren😏😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA