STRIC UBIJENE MLADE: Pucao je na sve strane, hteo je sve da pobije! (FOTO)

Mladin teča Francuz sprečio je Radeta Šefera da ubije još nekog tako što ga je udario stolicom. U kući se vide tragovi borbe - polomljen sto, stolice i čaše

Nakon šestostrukog ubistva koje počinio Rade Šefer dan nakon svadbe svog sina u selima Orom i Martonoš, kad je ubio bivšu suprugu Rožu, njene roditelje Gizelu i Jeneja Traćika, snaju Nataliju i njene roditelje Karolinu i Šandora Bajtajia, Peter Bajtaji, brat ubijenog Šandora, kaže za Telegraf da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

KRVAVI POHOD MONSTRUMA S PUŠKOM: Detalji masovnog ubistva koje je zavilo Srbiju u crno.

- Komšije su mi javile da je bila pucnjava i ja sam odmah došao juče, ali kad sam stigao već je bilo kasno. Nisam mogao da uđem u kuću posle ubistva jer policija nije nikog puštala - priča Peter Bajtaji.

Troje od četvoro ubijenih, ubica je zatekao u dvorištu i tu ih je ubio, a svoju suprugu Rožu zatekao je u sobi i ubio je i tom prilikom je ranio Peterovu sestru Nataliju. 

SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

Sin ubice je pobegao jer se ubici ispraznio šaržer. Prvo je ubio Nataliju Bajtaji, a potom i Karolinu i Šandora. Natalija, sestra Petera i Šandora Bajtajia je u bolnici i njeno stanje je stabilizovano.

Na tri-četiri mesta na krovu i zidovima vide se rupe  od metaka i Peter Bajtaji pretpostavlja da je pomahnitali ubica pucao na sve strane.

Ubijao je redom dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći istrčavali iz kuće!

Mladin teča Francuz ga je sprečio da ubije još nekog tako što ga je udario stolicom i u kući se vide tragovi borbe - polomljen sto, stolice i čaše.

Pored njih, u kući je bilo još devetoro, desetoro ljudi i sve bi ih pobio da ga Francuz nije u tome sprečio. Bilo je mnogo gostiju iz Francuske i svi su iskakali kroz prozore kako bi pobegli.

BRAT UBIJENE MLADE: Svadba je bila vesela, a onda je Rade počeo da tuče suprugu!

- Francuz koji je sprečio Radeta Šefera da ubije još nekog juče je ceo dan bio na saslušanju u policijskoj stanici i sad je on optužen za ubistvo. Kada odem u Kanjižu kod načelnika policije pitaću ga kako je to moguće. To je bilo u samoodbrani i nije u redu da bude krivično gonjen - priča Peter Bajtaji.

(Telegraf.rs)