SERIJA NAPADA NA SRBE U CRNOJ GORI: Cecin sin pobegao, Jagodinac se bori za život!

Veliki politički problemi koji su zadesili Grčku naterali su mnoge naše državljane da svoj odmor isplaniraju baš u Crnoj Gori. Međutim, sačekale su ih ne tako lepe vesti i fizički okršaji

Mnogobrojni napadi na srpske državljane koji letuju u Crnoj Gori bacili su senku na lepo vreme i dobar provod, a ono što je stavljeno u prvi plan su tuče!

Tako je pre nekoliko dana Miroslav Jovanović (43) iz Jagodine brutalno pretučen, a sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, dobio je batine u jednom poznatom budvanskom lokalu!

CRNOGORCI BRUTALNO PRETUKLI SRBINA U BUDVI: Lekari mu izvadili slezinu, bore se za njegov život!

Društvo Šijanu je pravio Veljko Ražnatović, koji je to veče izašao sa njim i sa devojkama su zakupili separe, dok je grupa "opasnih" momaka bila nedaleko od njihovog stola.

Što se tiče muškarca iz Jagodine, on je završio u Urgentnom centru u Kotoru sa teškim povredama.

Veliki politički problemi koji su zadesili Grčku naterali su mnoge naše državljane da svoj odmor isplaniraju baš u Crnoj Gori. Međutim, sačekale su ih ne tako lepe vesti. Naime, svi turisti iz Srbije koji odu na letovanje u susednu državu biće u obavezi da prijave svoj boravak, a ukoliko to ne urade, moraće da plate kaznu od 300 evra.

CRNOGORCI PROTERUJU SRBE SA PLAŽA: Evo koji građani Srbije NEĆE moći da letuju u Crnoj Gori!

Takođe, uvedena je i zabrana zapošljavanja ljudi iz Srbije dokle god Crna Gora ima dovoljno raspoložive radne snage.

CRNOGORCI UVELI KAZNU OD 300 EVRA ZA SRPSKE TURISTE: Ko nema pare da plati, NEĆE MOĆI DA SE VRATI U SRBIJU!

Da vas podsetimo, golmana rukometne reprezentacije Srbije, Obrada Ivezića, koji je branio na utakmici protiv Crne Gore u Baru, navijači su konstantno vređali i psovali ga. On je celu utakmicu bio na "udaru" navijačke grupe iz Bara, ali je sve majstorski podneo.

OVAKO je golman rukomentne reprezentacije Srbije reagovao na mnogobrojne uvrede i prozivke!

Takođe, grupa srpskih navijača koja je želela da prisustvuje meču sa Crnom Gorom bila je sprečena da uđe na utakmicu u Baru, a razlog tome je bio što dolaze iz Srbije?!

Srpske navijače nisu hteli da puste u dvoranu u Baru da navijaju za Srbiju?! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)