KLJUČNO PITANJE: Zašto je Zoranu BIO ISKLJUČEN MOBILNI TELEFON u vreme KAD JE UBIJENA JELENA?

- U istragu smo krenuli obuhvatajući veliki broj ljudi, ali i prostor - navodi izvor blizak istrazi

Zoranu Marjanoviću, suprugu brutalno ubijene pevačice Jelene, mobilni telefon je bio isključen u periodu između 16.30 i 17 sati, upravo u vreme kada je ona ubijena, pišu mediji.

NOVI REZULTATI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ: Utvrđeno tačno vreme ubistva pevačice

- Proveravamo gde je bio Zoran, šta je radio i s kim je sve kontaktirao u subotu 2. aprila kada je Jelena otišla da trči i više je niko nije video živu. Upravo rekonstruišemo ceo njegov dan jer ima mnogo rupa i nelogičnosti - rekao je izvor iz istrage, pa nastavio:

STRAVIČNE INFORMACIJE O SMRTI PEVAČICE: Tri člana porodice umešana u ubistvo Jelene Marjanović?

- Da li ju je on ubio, sakrio nešto što zna ili ga neko štiti, to još utvrđujemo, ali definitivno sve indicije govore da je porodica na neki način umešana u ubistvo.

PREOKRET KAKAV NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI: Svekrva je znala da je Jelena mrtva?

Podsetimo, rezultati veštačenja i obdukcije su pokazali da je Jelena ubijena u subotu 2. aprila između 16 i 17 sati, u blizini nasipa u Crvenki, što bi mogao da bude jedan od ključnih detalja u rasvetljavanju zločina, kao i analiza baznih stanica mobilne telefonije, jer su nalazi u suprotnosti sa izjavama članova porodice Marjanović, svedocima i očevicima.

POSLEDNJI PRIVATNI SNIMAK: Jelena Marjanović peva mužu Zoranu na uvce (VIDEO),

Inače, policija je došla do dokaza da je žrtva nakon ubistva dovučena do kanala, ali je i dalje enigma činjenica da je njena patika bila bačena na suprotnu stranu kanala, uz obrađenu njivu. Na telefonu je zvuk bio isključen i zbog toga je pronađen tek sutradan.

DOGODILO SE NEŠTO STRAŠNO, KAŽE MALA JANA: Jelenina petogodišnja ćerka je videla ubistvo?

- Dogodilo se nešto strašno - navodno je bio jedini odgovor petogodišnje ćerke Jane na pitanje da li zna šta se dodogodilo s njenom mamom.

TAJNA JELENINE SVEKRVE: Muž Vladimir tvrdi da nije došla na sahranu pevačice jer bi time "ugrozila svoju energiju"

Inspektori su razgovarali sa stanarima okolnih kuća kako bi otkrili neku novu informaciju ili podatak koji bi im pomogao u istrazi, a proširen je i krug kuća i objekata koji se pretresaju.

"OBILAZIM ASTRALNE SVETOVE": MUŽ JELENE MARJANOVIĆ tvrdio da je VIDOVIT i da se seća prošlog života

- U istragu smo krenuli obuhvatajući veliki broj ljudi, ali i prostor - navodi izvor blizak istrazi i ističe da se lagano sužava krug, te da je ubistvo počinio neko ko patološki mrzi Jelenu, a drugi mu sad pomažu da se sakrije.

MOJ ZORAN IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 150! Svekar ubijene JELENE MARJANOVIĆ otkrio tajnu svog sina

(Telegraf.rs)