"ONOG UBICU, JA VIŠE NE POZNAJEM": Pismo majke MONSTRUMA koji je zaklao svoju ženu i bebu!

Viktoria Bodonji na sahranu ubijene unuke i snaje nije došla, a na dalja pitanja nije želela da odgovara

Viktoria Bodonji, majka Arpada Saba (29), koji je u nedelju u Veterniku preklao svoju četvoromesečnu ćerkicu Nikolinu i suprugu Slavicu (24), odrekla se monstruma u svom emotivnom obraćanju na Fejsbuku.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Muž nožem iskasapio ženu i ubio bebu od 2 meseca!

- Moje srce će pući za mojim princezama. A onog svirepog ubicu ja više ne poznajem, neka robija svoju kaznu i nek nosi bol koju ja nosim za unučetom i za snajom. Ne znam kako otac, monstrum, može da oduzme život tako malom nedužnom anđelu. Draga moja Nina, počivaj u miru i nek te anđeli čuvaju - napisala je majka ubice, prenose beogradski mediji.

Ipak, na sahranu ubijene unuke i snaje nije došla, a na dalja pitanja nije želela da odgovara. Postovi i slike koji su bili na Fejsbuk profilu Viktorie Bodonji, u kojima je pričala o svom sinu, sada su uklonjeni, dok je ostala samo jedna slika na kojoj žali za ubijenom snajom i unukom.

Sa druge strane otac ubijene Slavice, Duško Đurđić, kazao je da Arpadovu familiju ne bi ni pustio na sahranu. On otrkiva da njegova ćerka nije imala dobar odnos sa Arpadovom majkom.

- Ona jednu lošu reč nije rekla protiv Arpadovog oca, zato me i čudi njegova navodna izjava u novinama gde kaže da mu nije žao što se to desilo. S druge strane, na ponašanje njegove majke Viktorie, stalno se žalila, da je konstantno bila nepristojna i bezobrazna prema njoj – izjavio je Đurđić.

Arpad se na saslušanju branio ćutanjem i određen mu je pritvor od 30 dana.

NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH UBIO, IZNERVIRALA ME JE ŠTO SE NIJE OPIRALA DOK SAM JE TUKAO: Ispovest monstruma iz Veternika

JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA: Pijan je krvnički zaklao ženu i dete, pa zaspao pored leševa

DA SRCE PREPUKNE: Majka i beba koje je Arpad S. krvnički zaklao sahranjene u ZAJEDNIČKOM KOVČEGU!

Pogledajte video na kom je ulica u kojoj se dogodio ovaj zločin:

(Telegraf.rs)