SAHRANJENA NEVENA DRAGUTINOVIĆ: Nemojte zaboraviti moju seku, setite se Nene i kad ste radosni! (FOTO)

Skrhana bolom i tugom, Jovana Dragutinović nije mogla da zadrži suze na sahrani svoje sestre bliznakinje, tragično nastradale u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao košarkaš Kimani Frend

Srednja Dobrinja kod Požege danas je oplakala i na večni put ispratila Nevenu Dragutinović (29), koju je u subotu ujutro automobilom u Beogradu ubio Frend Kimani, košarkaš sa Jamajke.

Nepregledna kolona u crnom, koju su predvodila neutešna sestra bliznakinja Jovana, verenik Neven, otac Dalibor, ispratila je tragično stradalu studetkinju od kuće njenog dede Milenka, gde je familija primala saučešće, do mesnog groblja.

- Hvala vam svima što ste došli. Molim vas... Nemojte zaboraviti moju seku. Kada ste tužni setite se Nene... Lakše će vam biti. I kad ste radosni opet se setite nje... Biće vam još lepše. U kafani naručite pesme koje je volela - pričala je, ne mogavši da suzdži suze, neutešna sestra Jovana.

Gubitak devojke sa kojom je planirao život teško je podneo Nevenin verenik Neven Živančević, vođa benda „In vivo“. Pre nego što se kolona zaputila ka groblju Neven je prigrlio sanduk, ljubio Neninu fotografiju i plakao kao kiša.

- Neka te anđeli čuvaju, zaslužila si zlato dedino - prolamao se jauk dede Milenka.

- Tuga, jad, čemer. Svako jutro pomolim se Bogu da se ovakve stvari ne dešavaju, da nam omladina ne gine. Ne poželite ovako nešto ni najcrnjem neprijatelju - govorio je sveštenik koji je održao opelo.

Nevena Dragutinović pokopana je u grobnicu u kojoj je 2001. sahranjena njena majka Snežana.

(M. T.)