BORBA PROTIV DUVANSKOG DIMA: Telegraf u akciji za zdravu životnu sredinu

Naša redakcija dobila je, povodom Nacionalnog dana borbe protiv duvanskog dima, od Ministarsva zdravlja zahvalnicu za podršku u ovoj borbi

Redakcija portala Telegraf dobila je od Ministarstva zdravlja zahvalnicu za podršku u borbi protiv duvanskog dima. Kako smo naše čitaoce za prethodnih godinu dana više desetina puta savetovali da prestanu sa konzumiranjem cigareta i apelovali na loš uticaj koji duvanski dim ima i na nepušače, naš doprinos i akcije se nastavljaju.

Tokom proteklih 12 meseci, na našem portalu mogli ste da pročitate koliko samo jedna cigareta loše utiče na vaš organizam, zatim savete o tome kako je mnogo zdravije da u organizam unosite voće umesto cigareta, ali i koliko pušenje ima štetno dejstvo po osobe u vašoj okolini. Takođe, pisali smo o tome kako pušenje izaziva šlog, smanjuje aktivnost mozga, ali i loše utiče na san i odmaranje.

Zahvalnica koju smo dobili samo je motiv više da nastavimo sa praksom i aktivnostima koje će naše i vaše okruženje činiti zdravijim mestom za život.

(E. T. / Foto: Marko Todorović)