Drama u Kragujevcu: Auto uleteo na trotoar, iščupao dva stabla, slupao parkirano vozilo i prevrnuo se na krov (FOTO)

Vozač automobila završio je na ulici u prevrnutom vozilu. Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i povređenog vozača prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac

U naizgled stravičnoj saobraćajci u Kragujevcu, u jednoj od najprometnijih ulica, automobil je otkinuo dva stabla, zakačio parkirano vozilo, oljuštio fasadu kuće i prevrnuo se na krov.

Filmska scena u Zemunu: Vozač "alfa romea" hteo kolima u solarijum? (FOTO)

Vozač automobila prevezen je u Urgentni centar, a prema prvim informacijama sa mesta udesa, zadobio je lakše povrede. Nesreća se dogodila na domak trga Mala vaga, u Ulici Kneza Mihaila oko 12 časova.

Automobil se kretao iz pravca naselja Stanovo, ka centru grada. Po svoj prilici, vozač je izgubio kontrolu nad autom, sa saobraćajnice uleteo na trotoar, pa udario u drvo i iščupao ga. Zatim je naleteo na parkirani auto, pa ga gurao uz fasadu i najzad zakucao u sledeće drvo kraj trotoara i iščupao i njega.

Vozač automobila završio je na ulici u prevrnutom vozilu. Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i povređenog vozača prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac.

Samo srećom u trenutku udesa na trotoaru nije bilo prolaznika, mada je reč o gusto naseljenom delu grada. Vlasnik auta koji je bio parkiran na trotoaru očajan je i ne zna ko će i kada nadoknaditi štetu, a vlasnik kuće kaže da mu je uništena fasada.

(M.R.)