Krenuo na žurku, pa stigao na sastanak sa Vučićem: Urnebesan stajling Edija Rame, a tek da mu vidite obuću (FOTO)

Iako je Mogerini pozvala premijere kako bi se razgovaralo o važnim temama koje se tiču bezbednosti i saradnje na Zapadnom Balkanu očigledno je da Rama taj poziv nije shvatio ozbiljno

Na poziv visoke predstavnice EU Federike Mogerini u Briselu okupili su se premijeri Zapadnog Balkana.

Neozbiljan i u najmanju ruku degutantan izgled Edija Rame, albanskog premijera, sve je iznenadio.

Srbija trpi pritiske sa tri strane: Vučić uoči sastanka sa Mogerinijevom

Iako je Mogerini pozvala premijere kako bi se razgovaralo o važnim temama koje se tiču bezbednosti i saradnje na Zapadnom Balkanu, očigledno je da Rama taj poziv nije shvatio ozbiljno.

Osim što svojim neodmerenim izjavama o Velikoj Albaniji diže tenzije u regionu i izaziva nestabilnost, on svojim večerašnjim potezom izražava i nepoštovanje prema domaćinima, sagovornicima i evropskim institucijama.

Ruku na srce, svojim odabirom obuće nije proslavila ni visoka predstavnica EU obzirom na to da je izabrala letnje papuče.

Pre sastanka u Briselu, Vučić je izjavio da će Ramuš Haradinaj, prema njegovim rečima, najverovatnije biti premijer u Prištini.

- Izvesno je da će Ramuš Haradinaj najverovatnije biti premijer u Prištini. To nam stvara mnoge probleme, svi su svesni toga. Čekaju nas mnogi pritisci – rekao je Aleksandar Vučić za RTS1.

(Telegraf.rs)