Dečak (5) udara, lepa šamare i čupa za kosu svoju majku. Prava istina iza ovog užasavajućeg snimka je još gora

On je udara po glavi, čupa je za kosu, udara joj šamare

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako petogodišnji dečak udara ženu, za koju se pretpostavlja da je njegova majka. Dečak je vuče za kosu, udara joj šamare i sve vreme se svađa sa njom.

Svakodnevno se na društvenim mrežama pojavljuju snimci nasilja nad decom, ali sve češće imamo prilike da vidimo i da su deca nasilna prema svojim roditeljima.

Roditelji terali devojčicu da puši cigaretu, a onda su je šutnuli niz stepenice (VIDEO)

Na Fejsbuk grupi "Dor de Romania" pojavio se u najmanju ruku neprijatan snimak na kom se vidi da dečak tuče svoju majku. On je udara po glavi, čupa je za kosu, udara joj šamare, dok ga žena podržava i uči ga kako da je čupa za kosu i udara jače.

Na snimku se vidi kako dečak stavlja ruku preko usta žene, dok se sve vreme verovatno svađa sa njom i govori joj ružne reči. Pored nje, koja ga podržava u svom nastojanju da zlostavlja žene, žena koja snima takođe ga ohrabruje kako da je što više maltretira.

Iako je snimak objavljen na stranici Rumunije, neki čitaoci u komentarima su napisali da osobe govore turskim jezikom.

U svakom slučaju, osudili su ovakvo ponašanje deteta, mada su neki istakli da je za sve kriva majka koja mu je dozvolila da se ovako ponaša.

U međuvremenu je snimak obrisan sa Fejsbuka.

VIDEO: Borislava su pretukli pre godinu dana u parku, a još niko nije odgovarao za to

(Telegraf.rs)