Posvađala se sa stanodavcem, pa otišla da živi u VOZU! (FOTO)

- Stvarno se osećam kao da sam na odmoru sve vreme. Na ovaj način mogu da posetim različite gradove i prijatelje - rekla je ova studentkinja iz Nemačke

Dok nekima vozovi služe kao prevozno sredstvo, devojci po imenu Leoni Muler (23) je ovo stan u kojem se oseća "kao kod kuće". Ova studentkinja iz Nemačke je ovog proleća imala problema sa svojim stanodavcem, pa je rešila da promeni svoje mesto stanovanja.

STANODAVCI PERVERZNJACI: Umesto kirije, devojkama iz unutrašnosti traže SEKS!

- Sve je počelo nakon svađe sa stanodavcem, kada sam odlučila da više ne želim da živim u stanu. Onda sam shvatila: Zapravo ne želim da živim nigde - rekla je Leoni za Vašington Post.

Umesto toga, ona je kupila kartu za voz koja joj omogućuje da se ukrca u svaki voz u državi besplatno. I sad pere kosu u WC-u u vozu, piše radove za fakultet i jako je srećna.

- Stvarno se osećam kao da sam na odmoru sve vreme. Na ovaj način mogu da posetim različite gradove i prijatelje - rekla je ona.

- Čitam, pišem, gledam kroz prozor i stalno srećem drage ljude. U vozu uvek imaš šta da radiš - dodala je.

Otkad je odlučila ovako da živi, sve što poseduje je stalo u mali ruksak u kojem joj je odeća, tablet, materijal za faks i higijenske potrepštine. Naravno, dosta je i uštedela. Stanarinu u poslednjem stanu je plaćala 450 dolara, dok ju je karta za neograničeno putovanje koštala 380 dolara mesečno.

- Želim da inspirišem ljude da preispitaju svoje navike i stvari koje smatraju normalnim. Uvek postoji više mogućnosti nego što neko misli. Naredno putovanje nas čeka iza ugla, ukoliko želimo da ga pronađemo - rekla je Leoni.

Većini njenih prijatelja se ova ideja ne sviđa, međutim, ona ne obraća pažnju na to. Često prespava kod svojih prijatelja, dečka ili porodice.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: washingtonpost.com)