NAJTUŽNIJA PRIČA NA SVETU: Slepa baka 20 godina živela sa lešom svog sina (VIDEO)

Ritin sin, kako se sumnja, ili barem njegov skelet, ležao je na leđima u farmerkama i majici, ali se kućom nije širio smrad leša, već trule hrane

U kući Rite Volfenson u Bruklinu, nađen je leš njenog sina Luisa koji je tu bio poslednjih 20 godina, o čemu starica nije imala pojma, s obzirom na to da je slepa.

NEZAPAMĆEN SKANDAL POTRESA SVET: Čovek mrtvu suprugu NOSIO čak 12 kilometara! (FOTO) (VIDEO)

Scena koju ne bi osmislio ni Hičkok, odigrala se kad je starica pala, pa pozvala rođake u pomoć: kada se u kući pojavila njena snaha Žoset Bučman, u jednoj od soba na drugom spratu zatekla je nedirnut leš muškarca.

Ritin sin, kako se sumnja, ili barem njegov skelet, ležao je na leđima u farmerkama i majici, ali se kućom nije širio smrad leša, već trule hrane, budući da je Volfensonova hoarder i da je ko zna koliko godina unazad samo gomilala hranu i stvari u kući.

Njen suprug umro je još 1987. godina, a njen drugi sin Majkl 2003. i to prirodnom smrću, što se pretpostavlja i za Luisa.

Iz razgovora sa nesrećnom ženom, policija je zaključila da ona uopšte nije bila svesna toga ne samo da živi sa lešom svog sina, već ni da je on uopšte mrtav: Rita je mislila da se on negde odselio i jednostavno prekinuo kontakt s njom, baš kao i ostatak familije.

Sve ovo je nezvanična verzija, jer policija još nije identifikovala telo muškarca, ali pošto Ritini rođaci kažu da Luisa - koji bi danas imao 49 godina - nisu videli dve decenije, najverovatnije jeste baš on u pitanju.

(Telegraf.rs / NewYorkPost)