SMETALA TATAMA: Izbacili je sa mature zbog kratke haljine (FOTO) (VIDEO)

Tinejdžerka je pokušala da urazumi organizatore i trudila se da objasni kako njena suknja nije prekratka, ali svi njeni napori da ostane duže na maturskoj večeri su propali

Američka tinejdžerka Klara (17), morala je da napusti matursko veče, nakon što su se očevi od drugih devojčica požalili profesorima da plesnim pokretima i prekratkoj suknji provocira.

Tinejdžerka je pokušala da urazumi organizatore i trudila se da objasni kako njena suknja nije prekratka, ali svi njeni napori da ostane duže na maturskoj večeri su propali.

U znak solidarnosti, zabavu je zajedno sa njom napustilo još par njenih prijatelja.

- Bili smo zgroženi jer su iznad plesnog podijuma stajali pojedini očevi koji nisu skidali pogled sa nas. Dok su nas gledali, šaputali su nešto međusobno - izjavila je Klara i kaže da im je u ubrzo posle toga prišla jedna od organizatorki.

- Rekla mi je da su se neki očevi žalili na moj ples. Rekli su da provocira i da bih mogla muškarce da podstaknem na nečiste misli, a ja nisam čak ni igrala - ispričala je ona.

U suzama je napustila zabavu, a posle je bila razočarana kada je saznala da su devojke koje su ostale na zabavi provokativno igrale, ali da njih niko nije opomenuo.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)