Bolesni Britanci putuju u Srbiju kako bi uživali u "bordelima sa psima": Ovo je prava istina o zlostavljanju životinja u Beogradu (FOTO)

Britanski portali danas pišu da slike nisu autentične, i da psi u čarapama i na štiklama nemaju veze sa navodnim bordelima sa psima

Fotografije pasa obučenih u najlon čarape korišćene su da bi ilustrovale uznemirujuću priču životinjskih brodela koje su sve privlačniji britanskim turistima, a oni se, kako se pisalo, navodno nalaze u Srbiji. Ipak, postoji jedan problem - to nema nikakve veze sa našom zemljom.

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ (+18): Plaćaju da bi silovali omamljene pse, sve se dešava na tajnoj lokaciji u Beogradu?

Britanski mediji pišu o seks-turizmu u Beogradu: Bolesnici putuju zbog psećih bordela i silovanja omamljenih pasa (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Naime, mediji u Velikoj Britaniji preneli su priču o seksualnom zlostavljanju životinja u Beogradu i sve većem interesovanju domaćih turista za ovu "atrakciju".

Britanski portali "Metro" i "Miror" danas pišu da slike nisu autentične, i da psi u čarapama i na štiklama nemaju veze sa navodnim bordelima sa psima. Prema prethodnim informacijama, prestonica Beograd je "žarište" za zoofile koji uživaju u seksu sa životinjama poput koza, ovaca, magaraca, pasa, mačaka, gusaka i krava.

Fotografija koju je objavila grupa koja se zalaže za prava životinja u Srbiji je zapravo meme koji potiče iz Kine, a vlasnici pasa su oblačili svoje ljubimce u mrežaste čarape, iz zabave, piše "Metro".

Ipak, pojedini mediji pisali i da su fotografije napravljena u "bordelu sa psima" u Srbiji, koji su postali popularni među turistima, uključujući i britanske.

Dalje portal piše da iako je nejasno da li ovi "bordeli za pse" zaista postoje u Srbiji, da su ove fotografije pasa deo bizarnog trenda koji je kružio kineskim društvenim mrežama 2013. godine. Dodaju i da iako deluje prilično čudno, nema seksualnu konotaciju.

Mediji su pisali i da su organizovane turističke ture za ovakve ljude koje nude direktan prevoz. Navodi se da oni u oglasima pronalaze ponude seksa sa životinjama za cenu između 70 i 150 evra, a snimanje monstruoznog čina dok se iživljavaju nad životinjom košta dodatnih 50 evra.

Podsetimo, Udruženje za zaštitu životinja Levijatan došlo je do informacija da u Beogradu postoji bordel sa psima, gde ih omamljuju i seksualno zlostavljaju.

Oni su na svom Fejsbuk profilu postavili izrazito uznemirujući sadržaj, gde se vidi omamljen pas kako su mu navučene najlon čarape, očigledno spreman za neki bludni čin.

(Telegraf.rs)