Prorok koji je predvideo Hitlera i rušenje Bliznakinja, tvrdi da u 2019. počinje apokaliptični rat koji će trajati tri decenije

Nostradamus je pisao u relativno zagonetnom stilu kako bi zavarao sve one koje su želeli da ga proglase vešcem i smatra se kako je on predvideo čitav niz događaja, poput smrti francuskog kralja Henrrija II pa sve do 9.11

Prema predviđanjima legendarnog proroka Nostradamusa, koji je prema nekim tvrdnjama predvideo Adolfa Hitlera i rušenje Bliznakinja, 2019. kao godina koja nam dolazi zvuči kao početak trideset godina patnje ljudskog roda i neće biti bolje sve do 2046. godine.

Naime, u svojoj knjizi "Proročanstva" francuski filozof i prorok tvrdi kako će baš 2019. godina biti početak apokaliptičnog rata koji će trajati gotovo tri decenije, prenosi Miror.

- Rat će početi između dve velike svetske sile i trajaće 27 godina. Trenutak velikog nasilja će se poklopiti sa pojavom komete na nebu. Nuklearni terorizam i prirodne katastrofe će uništiti našu planetu dok se gigantska planeta ne približi Zemlji - navodi se u proročanstvu.

U svojoj knjizi opisuje kako će poplave zahvatiti Evropu, kao i katastrofalne erupcije vulkana na području između Kalifornije i Vankuvera.

Neka njegova predviđanja su se ostvarila Foto: Wikipedia/Dr Niel

On predviđa da će doći do jačanja ekstremizma i terorističkih napada na Bliskom istoku. Međutim, neće biti sve tako crno. Naime, političke vođe uspeće da se dogovore u borbi protiv klimatskih promena, a doći će do napretka u medicini koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina.

Nostradamus je pisao u relativno zagonetnom stilu kako bi zavarao sve one koje su želeli da ga proglase vešcem i smatra se kako je on predvideo čitav niz događaja, poput smrti francuskog kralja Henrrija II pa sve do 9.11.

Neki njegovi stihovi su intrigantno specifični, poput onih u kojima predviđa veliki požar u Londonu ili dolazak Adolfa Hitlera na vlast.

Međutim, Nostradamus je predvideo da će ljudi razviti sposobnost da razgovaraju sa životinjama, što pokazuje da nije baš uvek bio u pravu.

Pitanje koje postaje neizbežno: Da li je treći svetski rat na pomolu? VIDEO

(Telegraf.rs)